Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma

11.12.2017.

Dick Noževi - samo najbolje je dovoljno dobro


DICK noževi svojom su kvalitetom stekli povjerenje profesionalaca. Neki chefovi preferiraju lakše i tanje noževe, a neki vole teže koji dobro ''sjedaju'' u ruci. Ali svi traže i trebaju pouzdanu i vrhunsku kvalitetu. Chefovi imaju svoje tajne, svoje recepte, a svakako i svoje preferencije "alata" s kojima rade. Stoga je izbor DICK noževa od strane profesionalaca najbolja moguća preporuka. DICK-ovi proizvodi koriste se u ugostiteljstvu, mesnicama, ribarnicama, kuharstvu, prehrambenoj industriji, ali i u kućanstvima budući da su zbog svoje kvalitete dugotrajni te nije potrebno nakon nekoliko godina mijenjati.

Tvrtka DICK osnovana je u Esslingenu (Njemačka), a već je više od dva stoljeća u većinskom vlasništvu iste obitelji. Povijest tvornice datira iz davnne 1778. godine kada je Johann Friedrich Dick osnovao radionicu za izradu turpija u Esslingenu u Njemačkoj. Paul Friedrich Dick preuzima tvrtku 1873. godine, što predstavlja početak intenzivnije proizvodnje čelika. Nakon toga, 1889. godine započinje proizvodnja dodatnih specijalnih alata i noževa za meso. Nakon nastupa na Svjetskoj izložbi u Chicagu 1893. godine, DICK kao brend i program proizvoda postaje prepoznatljiv široj javnosti.

Tijekom godina DICK proizvodi proširili su se diljem svijeta. Primjerice, prije sedam godina, uz korištenje najsuvremenije tehnologije, proširena je visoko automatizirana proizvodnja noževa, a 2012. otvoren je prodajni ured tvornice u Kini.

Uz stalno inzistiranje na kvaliteti proizvoda bez kompromisa, drugi ključni faktor uspjeha tvrtke Friedr.Dick je i kontinuirano osluškivanje i uvažavanje potreba i mišljenja kupaca kroz kontakt osoba za konzultantske usluge s klijentima. Stoga su u proizvodnji, uz vlastite ideje, često primjenjivane i ideje kupaca. Toje najbolja potvrda usmjerenosti tvrtke na želje svojih klijenata u nastojanju da im pruže najviše standarde kvalitete svojih proizvoda.

Izuzetno duga tradicija i iskustvo u proizvodnji opreme za profesionalne mesare i kuhare, omogućavali su i kontinuirano omogućuju stalni razvoj i stalne inovacije. DICK je jedna od rijetkih tvrtki u svijetu koja je kroz razvoj proizvoda, uz svoje inovacije ali i uz uvažavanje zahtjeva, prijedloga i ideja kupaca, stekla povjerenje i ime koje je sinonim za vrhunsku kvalitetu i pouzdanost. I upravo su stoga DICK proizvodi kupcima nezamjenjivi.

Kako bi se održala stalna vrhunska kvaliteta izrade proizvoda, u tvrtki tvrtki Friedr.Dick kao i u lancu distributera proizvoda ništa se ne prepušta slučaju. Visokomotivirani zaposlenici rade na projektima istraživanja i razvoja kako bi pratili trendove i modernizirali svoje proizvode. Razvojni odjel u tvrtki Friedr.Dick opremljen je suvremenim uređajima na kojima se proizvode visokokvalitetni proizvodi. Korištenje suvremenih metoda i posebno razvijenih postupaka ispitavanja garancija je kvalitete i stalnog poboljšanja DICK proizvoda.

Uz standardne setove noževa, postoji i mogućnost naručivanja raznih kombinacija, koje svatko može naručiti prema svojim željama i potrebama. Ukratko, vrhunski profesionalni noževi i oprema DICK su i za prave profesionalne kuhare, mesare i ribarnice ali i za sve one koji žele samo najbolje u ovom segmentu.

Više informacija o proizvodima na www.manal.hr

Top