Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma

25.03.2019.

Ugostitelji Novalje, Medulina, Rovinja i Pule - objavljuju natječaje za samo 100 kn!

 

Nakon dobrih rezultata prošlogodišnje pilot suradnje portala www.gastroposao.eu i Grada Pule, kad se tijekom svibnja i lipnja pulskim malim i srednjim poduzetnicima u ugostiteljstvu i turizmu pomoglo u pronalaženju radne snage, ove su se godine u projekt dodatno uključili Rovinj i Medulin te Grad Novalja na Pagu.

 

                

Boris Miletić, gradonačelnik Pule, prošle je godine prepoznao potrebu za stvaranjem jednostavne i egzaktne mjere pomoći pri zapošljavanju u ugostiteljstvu i turizmu te je donio odluku da svi ugostitelji s područja Grada Pule mogu iskoristiti poticaje u iznosu od 90 % za financiranje i pronalaženje radne snage objavom natječaja na portalu www.gastroposao.eu. Ove su mu se godine u tome pridružili i njegovi kolege, gradonačelnik Rovinja Marko Paliaga, načelnik Medulina Goran Buić te gradonačelnik Novalje Ante Dabo. Uvjereni su da će ova proaktivna mjera, kojom se ugostiteljima s područja njihovih gradova i općina pruža mogućnost da pronađu kvalitetno osoblje pomoći rješavanju problema manjka radne snage u turizmu koji je posljednjih godina sve ozbiljniji.

Ante Dabo, gradonačelnik Novalje Marko Paliaga, gradonačelnik Rovinja Goran Buić, načelnik Medulina  Boris Miletić, gradonačelnik Pule

Poduzetnici u objavi natječaja na portalu www.gastroposao.eu u troškovima sudjeluju samo sa 100 kn dok ostatak za njih subvencioniraju njihove lokalne uprave.

Ovim pristupom pomaže se ugostiteljima jer mali i srednji poduzetnici teže mogu odvajati znatnija sredstva potrebna za natječaje.

Jedini je uvjet da su korisnici mjera s područja gradova Pule, Rovinja i Novalje te općine Medulin.

Poslodavci, odnosno ugostitelji, pak uz pomoć portala www.gastroposao.eu dobivaju oglase u kojima se pozicioniranju kao veliki istaknuti oglašivač s trajanjem oglasa od 30 dana, a što predstavlja značajnu uštedu za poslodavca. 

Gastroposao.eu, jedini specijalizirani strukovni portal u Hrvatskoj za pomoć u zapošljavanju u ugostiteljstvu, pružat će svu logističku pomoć kod objave natječaja na samom portalu, uz intenziviranje promocije natječaja kroz društvene mreže i druge medije.


Kontaktirajte nas:

- mail [email protected]

- telefonski direktno na +385 1 286 73 78

- WhatsApp +385 99 600 22 93

- Facebook www.facebook.com/gastroposao


 

Vaš Gastroposao.EU

Top