Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma

16.11.2019.

Tražite radnike? Objavite oglas za samo 500 kn

Portal Gastroposao.eu je pripremio posebnu ponudu za ugostitelje povodom nadolazeće godine i početka sezone zapošljavanja

Zimska akcija objavite oglas 30 dana uz popust od šestdeset posto

Uz standardno besplatno otvaranje profila vaše organizacije i besplatnu objavu podataka na portalu, pripremili smo posebne pakete za objavu natječaja za zapošljavanje - produženog trajanja i bolje pozicioniranosti - paket oglasa/natječaja su na akcijskom promotivnom popustu po sniženim cijenama.


Objava natječaja u trajanju 30 dana - posebno pozicioniran

Natječaj sadrži opis objekta/restorana, kakav posao nudite, koga tražite

+ 30 dana trajanje + 3 dana gratis

+ prikaz logotipa, istaknut

+ opis poslova

+ opis natječaja, uvjeta

+ slike uz oglas

+ prijava s punim cv-om

+ popup brza prijava

+ slanje mailingom na bazu posloprimaca 5000+ adresa

+ facebook objava sa slikom i plaćenom reklamom

+ dodatno banneri na rotiranje portalima gastronomadi, gastroposao

+ WhatsApp prijava

besplatna izrada/pomoć pri izradi natječaja


REDOVNA CIJENA: 1.3575,00 kn

ZIMSKA AKCIJA: 500,00 kn

 

 Kliknite i objavite natječaj


POMOĆ KOD OBJAVE

Vaš natječaj se objavljuje na portalu gastroposao u popisu istaknutih oglasa, moguće ga je pronaći u tražilici poslova, dodatno se formatira kroz SEO prikaz na tražilicama (npr. Google) - te se prenosi na druge portale za zapošljavanje.

Kod objave oglasa gastroposao savjetnici će vam pomoći kod odabira i obrada slika, teksta natječaja, definiranja uvjeta za posao. Nakon objave, napraviti ćemo banner-reklamu koja se prikazuje na našim portalima (gastronomadi i gastroposao), te facebook reklamu koja se posebno optimira kako bi dosegla što veći prikaz.

DISTRIBUCIJA I PRIKAZ OGLASA

Natječaj se prikazuje u popisu istaknutih natječaja i atraktivnih poslova

Vaš natječaj se uključuje u email bilten kojeg šaljemo na bazu posloprimaca cca 5.000 primatelja, te je uključena brza prijava na natječaj - za posjetitelje koji nemaju ispunjen "puni profil životopisa".

Na taj način maksimalno pojednostavljujemo i potencijalno povećavamo broj prijava.

Natječaj se prikazuje u listi atraktivnih poslova, te dodatno u popisu objavljenih natječaja. Unutar tražilice i brze pretrage natječaj će se također pojaviti ovisno o kriterijima pretraživanja posloprimaca.

Dodatno se vaš natječaj prenosi i na druge portale za zapošljavnje (npr. jooble).

Periodički dobivate popis prijavljenih odnosno pune prijave stižu na vaš email kako bi mogli direktno komunicirati s potencijalnim zaposlenicima.

BANNERI

Banner natječaja prikazuje se u rotirajućim bannerima na našim portalimaNa temelju vašeg natječaja napraviti ćemo vaš banner koji će se "vrtiti" na našim portalima (gastroposao, gastronomadi) u trajanju od 30 dana - tako će vaš natječaj biti još vidljiviji.

Format bannera je 300x250px i prihvaćamo sve popularne formate od statičnih slika od animiranih bannera uključivo i HTML5 tehnologiju. Ukoliko imate vaš banner rado ćemo ga objaviti.

 

FACEBOOK OBJAVA 

Facebook oglasi su standardno uključeni u pakeet objave gratisNa našim facebook stranicama facebook.com/gastroposao (10.000+ pratitelja) napraviti ćemo objavu i facebook oglas koji će se distribuirati prema posebnom algoritmu (npr. demografija, interesi, zanimanja, teritorij).

Cijena osnovne objave na facebooku je uključena u akcijsku cijenu.

Moguće je facebook oglasnu kampanju dodatno proširiti ovisno o vasem budgetu.

Gastroposao ne posreduje i ne naplaćuje posredovanje kod prijava i procesa zapošljavanja - sami odlučujete i odabirete kandidata.

Da bi objavili natječaj trebate otvoriti profil poslodavca na portalu (potpuno besplatno), te sami možete objaviti natječaj. Ukoliko već imate korisničko ime vašeg objekta/tvrtke jednostavno se prijavite i napravite natječaj.

NAPRAVITE NATJEČAJ
 

 Novi sam poslodavac - želim objaviti natječaj

 Postojeći sam korisnik - objavite natječaj

 

Ukoliko nemate mogućnosti - natječaj i cijeli proces mogu napraviti gastroposao savjetnici za vas - kontaktirajte nas pomoću WhatsAppa, emaila ili telefonom (radnim danom 09-17h) na 01 286 73 73.

 

Vaš Gastroposao

 

 

Top