Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma

10.01.2016.

Testiranje i vefikacija kandidata

 

Gastroposao.eu Vam nudi i dodatne mogućnosti da se bolje istaknete u traženju posla i radnih mjesta; na Vaš zahtjev, a u suradnji sa profesionalnim kuharima, voditeljima sala, koktel majstorima, voditeljima objekata..., napraviti ćemo Vaš OSOBNI TEST ZNANJA u Klubu Gastronomada.

Životopis kojeg ste objavili za traženje radnog mjesta posredstvom našeg portala, u osnovi je opća informacija o Vama, Vašem iskustvu, znanju i željama kod radnog mjesta.

Na osnovu njega potencijalni poslodavci će Vas pozivati na dalje razgovore o radnom mjestu.

No, pokušajte zamisliti koliko je desetaka ili stotina onih koji traže posao i kandidiraju kao i Vi kod potencijalnog poslodavca? Kako je moguće da se među njima istakne upravo Vaš životopis? U naravi samo o njegovom iskustvu i vremenu kojeg želi odvojiti za kvalitetnije pregledavanje životopisa ovisi dali će i kada doći do ostvarenja radnog mjesta.

Mi znamo da je to za poslodavca vrlo težak i dug proces, stoga smo, a da bi i Vama povećali šanse za radnim mjestom, stvorili mogućnost osobne provjere Vašeg općeg i profesionalnog znanja i iskustva.

Test je (ovisno naravno o struci i profilu kandidata) teoretska i (ili) praktična jednodnevna radionica koju obavljaju profesionalci raznih profila pripremljeni za taj posao.          

Oni će sa Vama na radionici „proraditi“ detalje iz Vašeg životopisa i svojim imenom i ugledom dati određeni nivo potvrde onoga što ste predstavili poslodavcima na tržištu rada. Troškovi testiranja znanja i iskustva iznose 300,00 kn.

Na tom testiranju ispitati ćemo Vas usmeno i praktično u području Vašeg rada; kuhari će tako pokazati izradu nekih jela koja ćemo iz zadati, objasniti će i kako zamišljaju izradu meni karata, kako se stvaraju normativi, kako se organizira rad u kuhinji... konobari će pak pokazati znaju li raditi kavu na razne načine, kakva im je koncentracija pri narudžbama, ali i poznaju li vina, vinske sorte, spajanja jela restorana s vinima koje imaju u ponudi..

Ta potvrda je svojevrsna preporuka znanja - a Vama bod više na ljestvici dobijanja radnog mjesta.

Rezultati testova biti će pak poznati samo Vama i nama. I samo po Vašem odobrenju ti će rezultati biti objavljeni uz Vaš životopis kao naša ocjena Vašeg znanja.

Mi vjerujemo da će te ocjene pomoći da budući poslodavci lakše prepoznaju Vaše znanje - a time Vam i brže ponude radno mjesto.

Više informacija na: [email protected]

 

Vaš Gastroposao Savjetnik

 

Top