poster
 

O nama

Primizia d.o.o. uspješno posluje od 1988. godine. U sklopu firme posluje i jedan od najboljih Boutique Hotela u Hrvatskoj Hotel "San Rocco". Naš restoran višestruko je nagrađivan te prepoznat kao jedan od najboljih restorana u državi i šire. Uz hotel San Rocco, u vlasništvu firme posluje "Food and Wine - Primizia". Svi objekti nalaze se u Brtonigli, u sjeverno-zapadnoj Istri 8 km od Novigrada i 10 od Umaga.
Drevno obiteljsko imanje, slijedeći najstrože kriterije restauracije, 2004. godine pretvorili smo u ekskluzivni turistički kompleks opskrbljen komforom i svim potrebnim sadržajima koje iziskuju moderni europski hoteli vrhunske kategorije.Hotel se sastoji od triju zdanja. Prvo je zdanje nekad bilo vila gospodara, drugo je jednom bilo štala istarskog boškarina, dok su utrećem zdanju nekada seljaci brižljivo slagali poljoprivredne alate i zaprežna kola. Iako se nalazi u samom centru Brtonigle, hotel je okružen velikim parkom te maslinikom gdje gosti mogu uživati u miru i tišini, pročitati knjigu u hladovini ili pak samo zadrijemati poljuljani zvukovima netaknute prirode.

kuhar

Osnovno o poslu

Datum početka natječaja

20.03.2017.

Datum kraja natječaja

10.04.2017.

Poslodavac

Primizia d.o.o.

Ugostiteljski objekt

San Rocco Boutique Hotel
Srednja ulica 2, Brtonigla, Croatia  
 Prikaži kontakte

Opis posla

Lokacija

Brtonigla - Istra

Vrste zaposlenja

Na neodređeno vrijeme

Naknada

Prema dogovoru

Područje rada

kuhar

Obrazovanje:

Željeno obrazovanje/stručna sprema kandidata

Srednja škola, VŠS

Godine radnog iskustva

1-3 godine, 3-5 godina

Znanja i kompetencije

kuhar

Jezici

Nije zadano!


Nudimo Vam

Traži se osoba za rad u kuhinji na radnom mjestu kuhara.

Tim našeg restorana raste iz godine u godinu, pa tako ćemo i ove godine trebati pojačanje.

Ukoliko ste komunikativni, snalažljivi, njegovani, volite taj posao i timski rad, pridružite se našoj mladoj i kompetentnoj ekipi.

Uvjeti natječaja:

- na neodređeno

- potrebno iskustvo

- po potrebi nudimo smještaj

- nudimo edukacije

- mogućnost napredovanja
 

Mlada i kompetentna ekipa,ljubav i poštovanje prema visokoj kuhinji i gastronomiji uopce...mogucnost napredovanja i upoznavanje sa visokom svijetskom gastronomijom

Logiraj se

Za prijavu na natječaj potrebno je imati profil na našem portalu. Nakon logiranja/registracije vratite se ovdje prijaviti na natječaj.
Top