poster
 

O nama

Restoran hotela Boškinac poznat je po interpretaciji tradicionalne otočke kuhinje na kreativan i moderan način. U restoranu se poštuje gastronomska baština, s bogatom ponudom ribe, janjetine, sira, pršuta i drugih svježih sezonskih namirnica, uz maslinovo ulje, začinsko bilje i med, ali predstavljena na poseban način, s izraženim autorskim pristupom. Zahvaljujući kreativnosti našeg kuharskog tima, harmonija okusa i mirisa stvara nezaboravan doživljaj na tanjuru. Gosti mogu uživati u jelima po narudžbi i maštovitim degustacijskim menuima.

– Jednostavnost koja poštuje savršenost namirnice i reinterpretacija tradicije koja se zna kontrolirati u svojoj kreativnosti I zaigranosti, filozofija su našeg restorana – istaknuo je Boris Šuljić, koji uvijek iznova nastoji u kreativnom i ambicioznom kontekstu prikazati bogatstvo plodova i namirnica paškog podneblja.


Kreativna kuhinja razlog je zbog kojega gosti posjećuju Pag i usred zime, a restoran pamte kao mjesto neponovljivih doživljaja i sjećanja. Uz takav pristup kuhanju, nude se najbolja vina kuće Boškinac te velik broj najinteresantnijih svjetskih i hrvatskih vina.

Restoran je otvoren za hotelske goste i sve one koji žele kušati bogatstvo i originalnost mediteranske otočne kuhinje koja prati svjetske renomirane kulinarske trendove.

Tražimo konobara (m/ž)

Osnovno o poslu

Datum početka natječaja

15.03.2017.

Datum kraja natječaja

10.04.2017.

Poslodavac

Cissa d.o.o.

Ugostiteljski objekt

Hotel Boškinac
Škopaljska ulica 220, Novalja, Croatia  
 Prikaži kontakte

Opis posla

Lokacija

Otok Pag, Novalja

Vrste zaposlenja

Na određeno vrijeme

Naknada

Prema dogovoru

Područje rada

konobar u restoranu

Obrazovanje:

Željeno obrazovanje/stručna sprema kandidata

Srednja škola

Godine radnog iskustva

3-5 godina

Znanja i kompetencije

konobar u restoranu, šanker, sanitarna knjižica, Internet i e-mail

Jezici

engleski


Nudimo Vam


Tražimo konobare i pomoćne konobare

Zaposlenje u restoranu Boškinac nudimo na 9, 6, 3 i 2 mjeseca:

1. Ako želite biti dio naše priče i ako vjerujete da se gastronomske čarolije dešavaju i želite biti dio njih, ako želite biti dio uzbudljivog, mladog i kompetentnog tima.

2. Ako ste empatične naravi i lijepog osmjeha i ako cijenite napor koji naši gosti prevale da bi sjeli na jednu od naših terasa i ako im svojom profesionalnošću i pristojnošću želite upotpuniti doživljaj kojeg su došli doživjeti u Boškincu.

3. Ako ste lijepih manira i njegovani, a uz to savršeno pričate engleski, imate restoransko iskustvo i elementarno poznavanje visoke kuhinje i vina, onda nam se javite i budite dio Boškinac tima.

Uvjeti natječaja:
- završena srednja škola
- iskustvo u restoranskom konobarenju
- sanitarna knjižica
- izvrsno poznavanje engleskog jezika (poželjno još jedan jezik)
- timski rad
- želju za učenjem

 

Dodatno

Nudimo vam:
- rad na određeno vrijeme
- smještaj
- topli obrok
- prijevoz na posao i s posla
- mogućnost napredovanja
- plaća po dogovoru

Logiraj se

Za prijavu na natječaj potrebno je imati profil na našem portalu. Nakon logiranja/registracije vratite se ovdje prijaviti na natječaj.
Top