poster
 

O nama

 

Gastronomadi se bave gastronomskim i enološkim konzaltingom u svrhu podizanja ukupne razine gastronomije na teritoriju zemalja regije.

Gastronomadi su profesionalno okupljeni u gurmansku zajednicu više od pet godina i u tom razdoblju naš rad se kretao od malih gastronomskih druženja uz ručkove i večere za birane klijente, preko stručnih radionica i seminara za amatere i profesionalce, pa sve do festivala i sa po 15.000 posjetitelja…. teško je i nabrojati tanjure, čaše i prigode koje smo organizirali i proveli.

MISIJA
Dugoročno, cilj nam je promicati proizvođače ekoloških i autohtonih proizvoda, uključujući seoska domaćinstva, „vrhunske“ restorane i male obiteljske hotele. Dodatno, cilj nam je podizati ukupnu razinu edukacije i svjesnost prema zdravom življenju, molekularnu gastronomiju, djelovati na razvoju gastro-eno turizma, stvaranju gastronomskih klastera, promicanju hrvatskih gastro ikona, te djelovati na područjima gastrodiplomacije.

PODRUČJA DJELOVANJA
Baveći se ovom temom kao formom, gotovo na znanstvenim osnovama, djelovali smo kroz stotine objavljenih novinskih reportaža, kolumni, recepata, fotografija, televizijskih i radijskih emisija… Ništa manje nije bilo niti organiziranja događanja uključujući aktivna sudjelovanja u ocjenjivačkim komisijama sajmova hrane, vina, meda, ulja, sireva…, stručnog rada na mnogim projektima vezanim uz turizam, prehrambenu i vinarsku industriju, proizvodnju maslinovog ulja…

ELITNA GASTRONOMIJA
Naš stav prema gastronomskom elitizmu prilično se razlikuje od uobičajenoga. Za nas visoka kuhinja nije samo ona koja se poslužuje u skupim, sjajnim restoranima. Epitet visoke kuhinje zavrijeđuje po nama svaki vrhunski zalogaj, proizvod ili mjesto odmora bez obzira gdje nam je priuštio zadovoljstvo: u skromnoj zalogajnici uz tržnicu ili u luksuznom restoranu koji privlači zvijezde – žive i one Michelinove.

Gastronomadi, kao što to i naše ime upućuje, legitimni su nasljednici velikog Indiana Jonesa, razlika je samo u tomu što je naše blago pitko i jestivo, nažalost ne i trajno. 

Pomoćni konobar (m/ž)

Osnovno o poslu

Datum početka natječaja

03.04.2017.

Datum kraja natječaja

05.05.2017.

Poslodavac

Gastronomadi d.o.o.

Ugostiteljski objekt

Restoran u blizini Zagreba
Jurišićeva 1, Zagreb, Croatia  
 Prikaži kontakte

Opis posla

Lokacija

okolica Zagreba

Vrste zaposlenja

Povremeno po potrebi

Naknada

Prema dogovoru

Područje rada

pomoćni radnik u baru/kuhinji

Obrazovanje:

Željeno obrazovanje/stručna sprema kandidata

Srednja škola, Srednja strukovna škola

Godine radnog iskustva

1-3 godine

Znanja i kompetencije

pomoćni radnik u baru/kuhinji

Jezici

Nije zadano!


Nudimo Vam

Tražimo pomoćnog konobara za povremeni rad vikendom (petak,subota, nedjelja) u objektu u blizini Zagreba.  Ugodna atmosfera za mlade i ambiciozne ljude - izuzetna prilika za dodatnu honorarnu zaradu.

Ako ste ambiciozni i spremni na nove izazove, te raditi u dinamičnom okružju prijavite se za posao i postanite dio našeg uigranog tima.

 

OPĆI UVJETI NATJEČAJA:

- pomoć u servisu - servir/servirka

- SSS ili strukovna stručna sprema

- 1-3 godine iskustva 

- rad prema potrebi vikendom honorarno

- primanja prema realizaciji 

Dodatno

- mogućnost organiziranog prijevoza na i s lokacije

Logiraj se

Za prijavu na natječaj potrebno je imati profil na našem portalu. Nakon logiranja/registracije vratite se ovdje prijaviti na natječaj.
Top