poster
 

O nama

Restoran Noel, potpuni gastronomski doživljaj koji prelazi okvire suvremenog kulinarstva. Na zagrebačkoj gastronomskoj sceni uveli smo nešto nesvakidašnje, nešto novo.

Okupili smo stručnjake koji će se pobrinuti da gosti uživaju u trenucima provedenim kod nas, da se vraćaju, a prije svega da im je ukupan dojam da su za svoj novac dobili maksimum. Gosti kod nas osjećaju pozitivnu atmosferu i da nam je cilj ugoditi im, a za to smo pripremili i poseban koncept našeg restorana, koji se se sastoji od tri djela.

Odmah na ulazu je bar, u kojem možete popiti specijalnu kavu koju je iz Etiopije samo za Noel napravio Cory Andreen. Tik do bara možete uživati u burgerima te hrani koja ide uz najbolja svjetska piva.

U srednjem djelu restorana nudit će se ponuda dnevnih, večernjih i degustacijskih menija. Sezonska ponuda fine bistro jela s vrhunskim i pomno biranim namirnicama u autorskoj interpretaciji chefa Gorana Kočiša. Kuhinja Gorana Kočiša za ručak donosi biranu ponudu, od tradicionalnih jela suvremene izvedbe do rafiniranih sezonskih jela. Mogu se odabrati i degustacijski meniji chefa Gorana Koćiša od 4, 6 ili9 slijedova, a isto je moguće odabrati od Sommeliera Ivana Juga.

Našu je vinsku kartu kreirao sommelier Ivan Jug, a rezultat je njegova obilaska brojnih vinara i vinograda te potrage za uzbudljivim vinima iz cijeloga svijeta. Ivan će vam rado pomoći pri odabiru vina i upoznati vas s jedinstvenim vinskim naslovima kako bi vaš vinski odabir bio najbolja pratnja jelima chefa Gorana Kočiša.

Tražimo kuhara (m/ž)

Osnovno o poslu

Datum početka natječaja

04.05.2017.

Datum kraja natječaja

28.05.2017.

Poslodavac

Medium rare d.o.o.

Ugostiteljski objekt

Noel
Ul. popa Dukljanina 1, Zagreb, Croatia  
 Prikaži kontakte

Opis posla

Lokacija

Zagreb

Vrste zaposlenja

Na neodređeno vrijeme

Naknada

Prema dogovoru

Područje rada

kuhar

Obrazovanje:

Željeno obrazovanje/stručna sprema kandidata

Srednja škola

Godine radnog iskustva

3-5 godina

Znanja i kompetencije

kuhar

Jezici

Nije zadano!


Nudimo Vam

Restoran Noel u vrlo kratkom roku dospio je u vrh zagrebačke gastronomske ponude. Jedan od razloga je što svemu pristupamo sustavno i s velikom pažnjom kako bi naši gosti uvijek bili zadovoljni. Stručni tim radi na pripremi jela, a sve namirnice biramo pomno, svježe i da im znamo porijeklo kako bi naš trud još više došao do izražaja.

Ako ste dovoljno ambiciozni, imate iskustva, prijavite se i postanite dio našeg tima.

OPĆI UVJETI NATJEČAJA:

- Iskustvo od najmanje 3 godine
- Smjenski rad
- Volja za učenjem i novim iskustvima
- Vrhunski uvjeti
- Rad šest dana u tjednu, nedjeljom zatvoreno
- Plaća po dogovoru

Logiraj se

Za prijavu na natječaj potrebno je imati profil na našem portalu. Nakon logiranja/registracije vratite se ovdje prijaviti na natječaj.
Top