poster
 

O nama

Restoran hotela Boškinac poznat je po interpretaciji tradicionalne otočke kuhinje na kreativan i moderan način. U restoranu se poštuje gastronomska baština, s bogatom ponudom ribe, janjetine, sira, pršuta i drugih svježih sezonskih namirnica, uz maslinovo ulje, začinsko bilje i med, ali predstavljena na poseban način, s izraženim autorskim pristupom. Zahvaljujući kreativnosti našeg kuharskog tima, harmonija okusa i mirisa stvara nezaboravan doživljaj na tanjuru. Gosti mogu uživati u jelima po narudžbi i maštovitim degustacijskim menuima.

– Jednostavnost koja poštuje savršenost namirnice i reinterpretacija tradicije koja se zna kontrolirati u svojoj kreativnosti I zaigranosti, filozofija su našeg restorana – istaknuo je Boris Šuljić, koji uvijek iznova nastoji u kreativnom i ambicioznom kontekstu prikazati bogatstvo plodova i namirnica paškog podneblja.


Kreativna kuhinja razlog je zbog kojega gosti posjećuju Pag i usred zime, a restoran pamte kao mjesto neponovljivih doživljaja i sjećanja. Uz takav pristup kuhanju, nude se najbolja vina kuće Boškinac te velik broj najinteresantnijih svjetskih i hrvatskih vina.

Restoran je otvoren za hotelske goste i sve one koji žele kušati bogatstvo i originalnost mediteranske otočne kuhinje koja prati svjetske renomirane kulinarske trendove.

Pomoćni radnik u kuhinji (m/ž) - 4 izvršitelja

Osnovno o poslu

Datum početka natječaja

08.05.2017.

Datum kraja natječaja

25.05.2017.

Poslodavac

Cissa d.o.o.

Ugostiteljski objekt

Hotel Boškinac
Škopaljska ulica 220, Novalja, Croatia  
 Prikaži kontakte

Opis posla

Lokacija

Novalja (otok Pag)

Vrste zaposlenja

Sezonski

Naknada

5.000,00 kn netto

Područje rada

pomoćni radnik u kuhinji

Obrazovanje:

Željeno obrazovanje/stručna sprema kandidata

Srednja škola

Godine radnog iskustva

pripravnik, 1-3 godine

Znanja i kompetencije

Nije zadano!

Jezici

Nije zadano!


Nudimo Vam

Tražimo pomoćne radnike u kuhinji - 4 izvršitelja

Zaposlenje u restoranu Boškinac nudimo na 9, 6, 3 i 2 mjeseca:

1. Ako želite biti dio naše priče i ako vjerujete da se gastronomske čarolije dešavaju i želite biti dio njih, ako želite biti dio uzbudljivog, mladog i kompetentnog tima.

2. Ako ste empatične naravi i lijepog osmjeha i ako cijenite napor koji naši gosti prevale da bi sjeli na jednu od naših terasa i ako im svojom profesionalnošću i pristojnošću želite upotpuniti doživljaj kojeg su došli doživjeti u Boškincu.

3. Ako ste lijepih manira i njegovani, elementarno poznavanje rada u kuhinji ,onda nam se javite i budite dio Boškinac tima.

Uvjeti natječaja:
- završena srednja škola
- iskustvo minimalno 3 mjeseca u ugostiteljstvu
- timski rad
- želju za učenjem
- Plaća:  5.000,00 kn netto

Dodatno

Nudimo vam:
- smještaj
- 1 topli obrok
- prijevoz na posao i s posla
- mogućnost napredovanja

Logiraj se

Za prijavu na natječaj potrebno je imati profil na našem portalu. Nakon logiranja/registracije vratite se ovdje prijaviti na natječaj.
Top