poster
 

O nama

U mirnoj uvali otoka Žakan nalazi se istoimena konoba. Na njezinoj terasi, u idiličnom okruženju mora i kamena zaboraviti ćete sve drugo i prepustiti se užicima. U konobi Žakan njeguje se i poštuje tradicionalna priprema hrane kornatskih ribara i težaka.

Od svježe ribe, jastoga, plodova mora ili mesa, sami možete birati jelovnik po svojim željama. Nudimo i kornatsku janjetinu koja je zbog uvjeta ispaše i male količine slatke vode specifičnog okusa i mirisa. Ako sve to upotpunite dobrim izborom vina iz bogate vinske karte i domaćim kolačima, sigurni smo da će sva osjetila biti zadovoljena.

Konoba Žakan idealno je mjesto za romantičnu večeru, veselo druženje s prijateljima, poslovnim partnerima ili team building. Kojom god prigodom dođete, mi ćemo učiniti sve da vam boravak kod nas bude nezaboravan. Postanite i vi dio velike obitelji, čiji nam se članovi opčinjeni ljepotom Kornata i dobre hrane stalno vraćaju.

Za goste konobe Žakan obnovili smo gat i omogućili priključak na struju i vodu.

Tražimo pomoćnog kuhara (m/ž)

Osnovno o poslu

Datum početka natječaja

18.05.2017.

Datum kraja natječaja

26.06.2017.

Poslodavac

MARINA HRAMINA d.o.o. za nautički turizam

Ugostiteljski objekt

Konoba Žakan
Ravni Žakan, Murter, Croatia  
 Prikaži kontakte

Opis posla

Lokacija

Uvala Žakan

Vrste zaposlenja

Na neodređeno vrijeme, Sezonski

Naknada

Prema dogovoru

Područje rada

pomoćni kuhar

Obrazovanje:

Željeno obrazovanje/stručna sprema kandidata

Srednja strukovna škola

Godine radnog iskustva

1-3 godine

Znanja i kompetencije

pomoćni kuhar

Jezici

Nije zadano!


Nudimo Vam

Konoba Žakan na Kornatima neizostavno je mjesto posjeta hrvatske i svjetske elite na njihovim krstarenjima kornatskim arhipelagom. Steknite vrhunsko kulinarsko znanje i iskustvo uz chefa Nikšu Bakulića dugogodišnjeg voditelja i glavnog kuhara Konobe Žakan koji je diplomirao na prestižnoj kulinarskoj akademiji Le Cordon Bleu – Paris.

OPĆI UVJETI NATJEČAJA:
- SSS ugostiteljskog smjera

- Minimalno jedna godina iskustva na istim ili sličnim poslovima u restoranu

- Osiguran smještaj i hrana

- Za kandidate koji zadovolje navedene uvjete, te iste opravdaju kroz rad nudimo mogućnost dodatnog školovanja za daljnje usavršavanje.

- Mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa.

Logiraj se

Za prijavu na natječaj potrebno je imati profil na našem portalu. Nakon logiranja/registracije vratite se ovdje prijaviti na natječaj.
Top