poster
 

O nama

Kino Europa cafe, u strogom središtu Zagreba. Vrhunska posluga, sjajno uređenje i fantastična ponuda razlog su velike popularnosti našeg cafea smješetnog na jednoj od najatraktivnijih mjesta u gradu.

Café

Mi volimo dobru kavu! Zato kuhamo najfinije mješavine 100% arabice iz 7 zemalja.

Grapperia

Ritual ispijanja rakije, tradicionalan za Balkan i Mediteran, od sada živi punim plućima i u Zagrebu! Uživajte u više od 30 vrsta rakija i likera koji ničije nepce ne mogu ostaviti ravnodušnim. Na meniju su nagrađivane domaće rakije hrvatskih proizvođača, s nekoliko vrhunskih iznimki. Živjeli!

Wine bar

Naši preci gostili su se 'božanskom kapljicom' još u paleolitu, a njezina magična svojstva otkrile su im ptice koje su se nakon kljucanja fermentiranih bobica ponašale luckasto. Vino je vječni izvor inspiracije i kreativnosti, a danas je jednostavno - stil života. Pozivamo vas da isprobate dobar izbor domaćih i stranih vina te pjenušaca koje su za vas izabrali sommelieri iz tvrtke Vivat i partneri. Poslužujemo i na čaše!

Besplatan Internet

U prostorima kina Internet je potpuno besplatan!

Tražimo konobara/barmena (m/ž)

Osnovno o poslu

Datum početka natječaja

20.06.2017.

Datum kraja natječaja

11.07.2017.

Poslodavac

Propeler film d.o.o.

Ugostiteljski objekt

Kino Europa cafe
Varšavska 3, Zagreb, Croatia  
 Prikaži kontakte

Opis posla

Lokacija

Zagreb

Vrste zaposlenja

Na određeno vrijeme, Na neodređeno vrijeme

Naknada

Prema dogovoru

Područje rada

konobar

Obrazovanje:

Željeno obrazovanje/stručna sprema kandidata

Srednja škola, Srednja strukovna škola

Godine radnog iskustva

1-3 godine

Znanja i kompetencije

barista

Jezici

engleski


Nudimo Vam

Tražimo više osoba s iskustvom u ugostiteljstvu za stalni radni odnos uz puno radno vrijeme ili studentsko zaposlenje za rad u centru Zagreba.

Životopis te opis dosadašnjeg radnog iskustva sa naglaskom ugostiteljske poslove treba poslati putem linka za prijavu. Kandidati koji uđu u uži krug biti će pozvani na razgovor i testiranje. Prijave kandidata bez radnog iskustva u ugostiteljstvu neće se razmatrati.

- Bonusi za ostvareni promet.

- Smjenski rad.

Logiraj se

Za prijavu na natječaj potrebno je imati profil na našem portalu. Nakon logiranja/registracije vratite se ovdje prijaviti na natječaj.
Top