poster
 

O nama

Svi Vi koji nas poznajete, znate da smo hedonisti, znate koliko uživamo u dobrom iću i piću, prvenstveno vinu :) :). Želja nam je upravo taj isti doživljaj prenjeti vama našim dragim gostima, koji prema iću i piću gajite iste osjećaje.

Chef Jasna nije samo odlična kuharica već i izuzetno draga osoba koja svom poslu pristupa s puno ljubavi i inovativnosti. Za svoje kreacije osvojila je niz domaćih i inozemnih nagrada i priznanja! Rado će doći za vaš stol, porazgovarati i pripremiti čak i ono što nemamo u standardnoj ponudi. Ne ustručavajte pozvati je!

Nemojte propustiti probati našu domaću paštu, fritaju s tartufima, gulaše...

Ponosni smo na činjenicu da jedini u Novigradu posjedujemo certificikat za pripremu delicija od istarskog goveda BOŠKARINA, a vjerovatno samo kod nas možete uživati u specijalitetima pripremljenim od odležanog BLACK ANGUS  bifteka koji zna težiti i do 5 kg!

Za naše goste vegetarijance pripremili smo iznenađenja ponudom specijaliteta koje neće naći na drugim mjestima - tjestenina od medvjeđeg luka, od vrganja, od peperončina, od koprive,... u raznim umacima.

Čripnja (peka) - priprema na taj stari i pomalo zaboravljeni način pruža posebne hedonističke užitke u okusima i mirisima mesnih i morskih specijaliteta, krumpira i povrća,...

Grill & BBQ -  Naši grill i BBQ specijaliteti pripremaju se isključivo od prvoklasnog mesa, sami ga meljemo i stavljamo začine po originalnoj recepturi do koje nismo lako došli!

U ponudi osim ćevapćića i pljeskavica imamo i punjeni ćevap, poznatiji pod imenom DJEVOJAČKI SAN, punjenu vješalicu, ražnjiće, čuvene plate GATTO NERO (za izuzetno gladne) uz popularne cijene!

Konoba GATTO NERO mjesto je za hedoniste i gurmane, goste željne dobre domaće klopice, ekološki uzgojenih namirnica, educiranog i ljubaznog osoblja te vlasnika koji brzo i bez problema rješavaju eventualnu reklamaciju.

Kvarnerski škampi i hobotnica, Novigradske kaneštrele, svježa jadranska riba, školjke i lignje standardan su dio naše ponude. Probajte ih sirove kako bi uživali u neponovljivim mirisima i okusima mora :)

 

Tražimo kuhara (m/ž)

Osnovno o poslu

Datum početka natječaja

23.06.2017.

Datum kraja natječaja

11.07.2017.

Poslodavac

Fun and food factory j.d.o.o.

Ugostiteljski objekt

Konoba Gatto Nero
Zidine 10, Novigrad, Croatia  
 Prikaži kontakte

Opis posla

Lokacija

Novigrad

Vrste zaposlenja

Sezonski

Naknada

Prema dogovoru

Područje rada

kuhar

Obrazovanje:

Željeno obrazovanje/stručna sprema kandidata

Srednja škola, Srednja strukovna škola

Godine radnog iskustva

1-3 godine

Znanja i kompetencije

kuhar, šef kuhinje

Jezici

Nije zadano!


Nudimo Vam

Tražimo tražimo mladog, ambicioznog i samostalnog kuhara koji može voditi smjenu, pripremiti i organizirati kuhinju za rad.

Dodatna je mogućnost partnerstva bez financijskog ulaganja.

Osiguran smještaj u apartmanu.

Plaćeni prijevoz.

Puna plaća.

Obavezna prijava.

Mogućnost napredovanja.

Logiraj se

Za prijavu na natječaj potrebno je imati profil na našem portalu. Nakon logiranja/registracije vratite se ovdje prijaviti na natječaj.
Top