poster
 

O nama

 

Slastičarnica Vincek od svojeg osnutka 1977. godine kontinuiranim ulaganjem u svoju proizvodnju, prodajna mjesta i zaposlenike postala je vodeći slastičarski brend u Hrvatskoj. Mali obiteljski obrt bračnog para Ankice i Stjepana Vincek u 40 godina postojanja nametnuo se kao vodeći domaći proizvođač kolača, torti, čajnih peciva, kesten pirea, sladoleda i ostalih unikatnih slastičarskih delikatesa prema narudžbi.

 

 

Slastičarnica Vincek konstantno prati svjetske trendove u slastičarstvu, te uvodi nove tehnologije u proizvodnji i očuvanju kvalitete proizvoda.

Kontinuirano ulaganje u kvalitetu proizvoda, korištenje samo najkvalitetnijih domaćih sirovina uz najviše standarde proizvodnje prepoznali su i brojni kupci koji svakodnevno posjećuju slastičarnice Vincek.

Slastičarnice su opremljene najmodernijim vitrinama koje na najbolji način čuvaju svježinu i prirodnost okusa kvalitetnih namirnica od kojih su spravljene. Slastičarnica Vincek svoju proizvodnju i poslovanje vodi prema najvišim standardima i prema HACCP normama. Tako kupci u svakom trenutku dobivaju siguran proizvod koji zadovoljava najviši standard kvalitete.

Vincek, koji je svoju slastičarsku misiju započeo malom slastičarnicom u Zvonimirovoj ulici, danas ima preko 100 zaposlenika i 6 prodajnih mjesta u Zagrebu.

Svi proizvodi slastičarnice Vincek nositelji su znaka Richemont kvalitete za izvrsnost u slastičarstvu koji dodjeljuje Richemont klub - udruga stručnjaka u pekarstvu i slastičarstvu. Naši proizvodi dobitnici su i brojnih drugih nagrada i priznanja za kakvoću.

Kvaliteta naših proizvoda prepoznata je i izvan granica Hrvatske, što potvrđuje španjolska nagrada na 36. nagrađivanju turizma, hotela i catering industrije 2011. godine.

Sudjeluje na svim natjecanjima za pekare i slastičare umjetnike, od kojih su najvažnije Zlatne Ruke koje organizira Richemont klub, te redovito osvaja najbolja mjesta.

Tako je Osim nagrada s natjecanja, Vincek je dobitnik i brojnih gospodarskih priznanja.

Od Hrvatske gospodarske komore 2007. godine dobio je Zlatne ruke povodom 30 godina uspješnog rada, a Obrtnička komora Zagreb 2009. godine nagradila ga je Zlatnom statuom za uspješan rad i postignuća u obrtu.

Nositelj je znaka Superbrands 2011/12. za kvalitetu.

Slastičar (m/ž) - više djelatnika

Osnovno o poslu

Datum početka natječaja

18.10.2018.

Datum kraja natječaja

10.11.2018.

Poslodavac

Slastičarnica Vincek d.o.o.

Ugostiteljski objekt

Slastičarnice Vincek
Zvonimirova 7, Zagreb, Croatia  
 Prikaži kontakte

Opis posla

Lokacija

Zagreb

Vrste zaposlenja

Na određeno vrijeme, Na neodređeno vrijeme

Naknada

Plaća ovisno o znanju i vještini kandidata (osobno se dogovara na razgovoru)

Područje rada

slastičar

Obrazovanje:

Željeno obrazovanje/stručna sprema kandidata

Srednja škola, Srednja strukovna škola

Godine radnog iskustva

pripravnik, 1-3 godine

Znanja i kompetencije

slastičar, Internet i e-mail

Jezici

Nije zadano!


Nudimo Vam

Slastičarnica Vincek d.o.o. zapošljava:
- više djelatnika (m/ž) za obavljanje poslova : proizvodnja slastica ( priprema, proizvodnja, dovršavanje, dekoriranje..)

- posao na određeno vrijeme / neodređeno vrijeme

- početnu plaću ovisno o znanju i kompetencijama kandidata (dogovara se osobno na razgovoru)

- rad u ugodnom okruženju

Uvjeti

- poželjno radno iskustvo, ali nije uvjet

- odgovornost u radu, samostalnost, pouzdanost, predanost i točnost u poslu

- visoka razina motivacije za posao

- spremnost na timski rad

                        

Dodatno

Na razgovor se javiti osobno na adresi SR Njemačke 1c (Dugave), ponedjeljak-petak 10,00-13,00 ili na telefon 01 / 2366 196

Dodatno zapošljavamo i tražimo sljedeće kadrove:

Djelatnik za pranje suđa i čišćenje (m/ž) - 2 djelatnika

 

Logiraj se

Za prijavu na natječaj potrebno je imati profil na našem portalu. Nakon logiranja/registracije vratite se ovdje prijaviti na natječaj.
Top