poster
 

O nama

 

Slastičarnica Vincek od svojeg osnutka 1977. godine kontinuiranim ulaganjem u svoju proizvodnju, prodajna mjesta i zaposlenike postala je vodeći slastičarski brend u Hrvatskoj. Mali obiteljski obrt bračnog para Ankice i Stjepana Vincek u 40 godina postojanja nametnuo se kao vodeći domaći proizvođač kolača, torti, čajnih peciva, kesten pirea, sladoleda i ostalih unikatnih slastičarskih delikatesa prema narudžbi.

 

 

Slastičarnica Vincek konstantno prati svjetske trendove u slastičarstvu, te uvodi nove tehnologije u proizvodnji i očuvanju kvalitete proizvoda.

Kontinuirano ulaganje u kvalitetu proizvoda, korištenje samo najkvalitetnijih domaćih sirovina uz najviše standarde proizvodnje prepoznali su i brojni kupci koji svakodnevno posjećuju slastičarnice Vincek.

Slastičarnice su opremljene najmodernijim vitrinama koje na najbolji način čuvaju svježinu i prirodnost okusa kvalitetnih namirnica od kojih su spravljene. Slastičarnica Vincek svoju proizvodnju i poslovanje vodi prema najvišim standardima i prema HACCP normama. Tako kupci u svakom trenutku dobivaju siguran proizvod koji zadovoljava najviši standard kvalitete.

Vincek, koji je svoju slastičarsku misiju započeo malom slastičarnicom u Zvonimirovoj ulici, danas ima preko 100 zaposlenika i 6 prodajnih mjesta u Zagrebu.

Svi proizvodi slastičarnice Vincek nositelji su znaka Richemont kvalitete za izvrsnost u slastičarstvu koji dodjeljuje Richemont klub - udruga stručnjaka u pekarstvu i slastičarstvu. Naši proizvodi dobitnici su i brojnih drugih nagrada i priznanja za kakvoću.

Kvaliteta naših proizvoda prepoznata je i izvan granica Hrvatske, što potvrđuje španjolska nagrada na 36. nagrađivanju turizma, hotela i catering industrije 2011. godine.

Sudjeluje na svim natjecanjima za pekare i slastičare umjetnike, od kojih su najvažnije Zlatne Ruke koje organizira Richemont klub, te redovito osvaja najbolja mjesta.

Tako je Osim nagrada s natjecanja, Vincek je dobitnik i brojnih gospodarskih priznanja.

Od Hrvatske gospodarske komore 2007. godine dobio je Zlatne ruke povodom 30 godina uspješnog rada, a Obrtnička komora Zagreb 2009. godine nagradila ga je Zlatnom statuom za uspješan rad i postignuća u obrtu.

Nositelj je znaka Superbrands 2011/12. za kvalitetu.

Prodavač (m/ž) - 2 izvršitelja

Osnovno o poslu

Datum početka natječaja

06.02.2018.

Datum kraja natječaja

02.03.2018.

Poslodavac

Slastičarnica Vincek d.o.o.

Ugostiteljski objekt

Slastičarnice Vincek
Zvonimirova 7, Zagreb, Croatia  
 Prikaži kontakte

Opis posla

Lokacija

Zagreb

Vrste zaposlenja

Na određeno vrijeme, Na neodređeno vrijeme

Naknada

Prema dogovoru

Područje rada

prodaja

Obrazovanje:

Željeno obrazovanje/stručna sprema kandidata

Nije zadano!

Godine radnog iskustva

1-3 godine

Znanja i kompetencije

Nije zadano!

Jezici

engleski


Nudimo Vam

Slastičarnica Vincek d.o.o. zapošljava:
Prodavač (m/ž) za rad u slastičarnici - 2 izvršitelja 

- plaća po dogovoru, ovisno o kompetencijama i vještini

- mogućnost napredovanja

Poslovi:

- prodaja i posluživanje slastica

Uvjeti

- poznavanje barem jednog stranog jezika

- spremnost na timski rad

- odgovornost u radu, samostalnost, pouzdanost, predanost i točnost u poslu

Dodatno

Na razgovor se javiti osobno u slastičarnicu u Ilici 18, ponedjeljak-petak 10,00-13,00 ili na telefon 01 / 4833 612.

Dodatno zapošljavamo i tražimo sljedeće kadrove:

Djelatnik za pranje suđa i čišćenje (m/ž) - 2 izvršitelja
Slastičar (m/ž) - 2 izvršitelja
Konobar (m/ž) - 2 izvršitelja

 

Logiraj se

Za prijavu na natječaj potrebno je imati profil na našem portalu. Nakon logiranja/registracije vratite se ovdje prijaviti na natječaj.
Top