Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma
LAGUNA NOVIGRAD d.d. - Aminess hoteli i kampovi zapošljava Kuhar (m/ž) - više djelatnika
 

Aminess hoteli i kampovi posao Kuhar (m/ž) - više djelatnika

Sa sjedištem u Novigradu, Laguna Novigrad d.d. već niz godina nosi razvoj turističke ponude grada kao i njegovo gospodarstvo općenito. U svojem vlasništvu ima četiri hotela i dva kampa u dvjema destinacijama – Istri i Dalmaciji. 

Dinamični Aminess Maestral Hotel 4* i šarmantni Aminess Laguna Hotel 3* nalaze su uz more na živopisnoj istarskoj obali nadomak grada Novigrada, dok su kampovi Aminess Park Mareda 4* i Aminess Sirena 4* smješteni u inspirativnom okruženju netaknute prirode. Romantični hotel Aminess Lume 4* na Korčuli pružit će vam tišinu o kojoj maštate, a opuštajući hotel Aminess Grand Azur 4* na poluotoku Pelješcu najljepši pogled i obilje sadržaja za čitavu obitelj. Smješteni uz more raskošne Istre i na obalama veličanstvene Dalmacije, Aminess hoteli i kampovi pravi su dragulji hrvatske turističke ponude.

Inspirirani dojmovima svojih gostiju proizašlim iz četrdeset godina iskustva, složili smo ponudu u kojoj svatko može pronaći svoju viziju odmora, u gotovo bilo koje doba godine. Uz moderni wellness i raznolike sportske sadržaje, vesele animacijske programe te profinjenu gourmet ponudu, preostaje vam samo izabrati vrstu odmora koji najviše želite.

Aminess je oličenje svih pozitivnih iskustava naših gostiju, koji su nas do sada već prepoznali kao prijateljskog, pouzdanog i gostoljubivog domaćina. Naš je brand ujedno i simbol naše budućnosti, u kojoj ćemo biti potpuno posvećeni stvaranju inspirativnih doživljaja kojima će se gosti uvijek vraćati. Jer iz prijateljskog odnosa s gostima rađaju se – veze koje traju.

Politikom kvalitete kao temeljem poslovnog upravljanja Aminess hotelima i kampovima izražavamo naš odnos prema zainteresiranim subjektima a naročito gostima, vlasnicima, radnicima, dobavljačima, lokalnoj zajednici, okolišu i zakonu. Brigom o potrebama i interesima svakog zaposlenika gradimo klimu suradnje, povjerenja i pripadnosti, a zadovoljan radnik ključ je našeg uspjeha, razvoj kadrova i sustavno obrazovanje istih temeljni je preduvjet za uspješno provođenje politike i ciljeva kvalitete.

Aminess hoteli i kampovi već dugi niz godina bilježe uspjehe i potvrđuju kvalitetu na različitim područjima, od turističkih platformi, ekološki osviještenih organizacija pa sve do dizajnerskih priznanja i dostignuća.

Aminess hoteli i kampovi posao Kuhar (m/ž) - više djelatnika

Osnovno o poslu

Datum početka natječaja

09.08.2018.

Datum kraja natječaja

28.08.2018.

Poslodavac

LAGUNA NOVIGRAD d.d. - Aminess hoteli i kampovi

Ugostiteljski objekt

Aminess hoteli i kampovi
Škverska 8, Novigrad, Croatia  
 Prikaži kontakte

Opis posla

Lokacija

Novigrad

Vrste zaposlenja

Na određeno vrijeme, Sezonski

Naknada

Prema dogovoru

Područje rada

kuhar

Obrazovanje:

Željeno obrazovanje/stručna sprema kandidata

Srednja strukovna škola

Godine radnog iskustva

1-3 godine

Znanja i kompetencije

kuhar

Jezici

engleski

 

Brza prijava na natječaj - klikni i zaposli se


Nudimo Vam

Pridružite se Aminess timu i zajedno s nama usmjerite svoju kreativnost na stvaranje čarobnog doživljaja kojem se gost iznova vraća!
Aminess je brend društva Laguna Novigrad d.d. koja u svom portfelju ima četiri hotela i dva kampa na području Istre i Dalmacije. Kontinuirano ulaganje u objekte, kvalitetu usluge i perspektivne mogućnosti za naše zaposlenike, istovremeno prateći suvremene trendove i zahtjeve tržišta, temelj su našeg poslovanja. Srž naše misije je da nas u stvaranju inspirativnog okruženja i kreiranju nezaboravnog iskustva vode entuzijazam i predanost, pri čemu njegujemo načela pripadnosti, društvene odgovornosti i partnerstva.

Za sezonu 2018. zapošljavamo na sljedećim pozicijama: KUHAR (m/ž) – više izvršitelja

- zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme

- osiguran smještaj u destinaciji rada i dva topla obroka

- specijalističke edukacije i treninzi

- razvoj budućih potencijala kroz program Aminess karijere

Uvjeti

Potrebna znanja, vještine i iskustvo:

- SSS/KV kuhar

- radno iskustvo šest mjeseci

- poželjno poznavanje jednog svjetskog jezika

Područja odgovornosti

- priprema, prigotovljava, garnira i izdaje jela

- pridržavanje HACCAP normi u radu

- kvantitativno i kvalitativno preuzima i zadužuje se za naručene namirnice, proizvode i ambalažu u odsutnosti šefa kuhinje i voditelja smjene

- odgovorno rukovanje sredstvima rada u kuhinji

- obavlja pomoćne poslove i pripremne poslove u svezi obavljanja osnovnih poslova

Dodatno

Ako se prepoznajete u našim očekivanjima, pošaljite svoju zamolbu i životopis do 31.kolovoza 2018. godine na sljedeću e-mail adresu [email protected] ili popunite on-line prijavu preko sljedeće poveznice www.aminess.com/hr/online-prijava

Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte:

Laguna Novigrad d.d., Odjel ljudskih resursa

Škverska 8, 52466 Novigrad, Hrvatska

T +38552/858-615; +38552/858-698

www.aminess.com
Posao u Aminessu 

 

Brza prijava na natječaj - klikni i zaposli se

Top