poster
 

O nama

Uzbudljivu i uspješnu gastronomsku priču poznatog pulskog restorana Gina započeo je nonno Ive daleke 1931. godine otvaranjem spacia koji bi danas bio svojevrsni agroturizam. Potom otvara i oštariju u pulskom kvartu Šijana. Strast prema ugostiteljstvu prenosi na kćer Ginu. Ona otvara prvi privatni snack bar u bivšoj Jugoslaviji. Bio je to buffet “Gina” koji s radom počinje 1969. godine, a 1980. seli se na lokaciju današnjeg restorana o kojem brigu vodi njezin sin Maksimilian. U restoranu radi od malih nogu, a 2003. godine dizajnira novi interijer rustikalno uređene istarske oštarije. 


Potpisuje i maštovita jela koja donose zanimljivu kombinaciju autohtonih i modernih recepata i namirnica. Njih, pak, nabavlja isključivo od lokalnih proizvođača i uzgajivača koji djeluju u krugu manjem od 100 kilometara. Nadaleko su već poznati njegova krem juha od ribe i malvazije, dalmatinska pašticada s istarskim govedom, semifreddo od lavande s toplim umakom od smokava i pinjola, ravioli punjeni rakovicom u umaku od rakovice te oni punjeni tunom u umaku od kozica. 


Maksimilian se, također, kao vrsni sommelier i majstor kuhinje pobrinuo za ponudu pedesetak vinskih etiketa. U ambijentu i kuhinji koji odišu tradicijom te s pogledom na Uvalu Stoja uživat će sva Vaša osjetila. Za vrhunski gastronomski doživljaj, ugodnu atmosferu i dobrodošlicu s radošću i entuzijazmom nastavljamo brinuti.

Pomoćni kuhar (m/ž) - više djelatnika

Osnovno o poslu

Datum početka natječaja

21.06.2018.

Datum kraja natječaja

21.07.2018.

Poslodavac

U.O. Gina

Ugostiteljski objekt

Restaurant Gina
Stoja 23, Pula, Croatia  
 Prikaži kontakte

Opis posla

Lokacija

Pula

Vrste zaposlenja

Na neodređeno vrijeme

Naknada

plaća po dogovoru

Područje rada

pomoćni kuhar

Obrazovanje:

Željeno obrazovanje/stručna sprema kandidata

Srednja škola, Srednja strukovna škola

Godine radnog iskustva

pripravnik, 1-3 godine

Znanja i kompetencije

pomoćni kuhar

Jezici

Nije zadano!


Nudimo Vam

Obiteljski restoran Gina u Puli zapošljava kuhara (m/ž) - više djelatnika

- plaća po dogovoru

- stalni posao

- rad u ugodnom okruženju i atmosferi

Uvjeti

- radno iskustvo poželjno ali nije uvjet

- pouzdanost i odgovornost

Dodatno

Dodatno tražimo i zapošljavamo:

Konobar (m/ž) - više djelatnika

 

Logiraj se

Za prijavu na natječaj potrebno je imati profil na našem portalu. Nakon logiranja/registracije vratite se ovdje prijaviti na natječaj.
Top