poster
 

O nama

VEGA je počela s radom krajem 2001., tako da je iza nas cijeli niz godina iskustva i rada u gastronomiji, praćenja modernih trendova u kulinarstvu i pažljivog osluškivanja želja naših gostiju.

Izbor i kvaliteta jela, ponuda pića i vinska karta zasigurno će zadovoljiti i najveće sladokusce, a iskusno i nenametljivo osoblje pružit će Vam najbolju uslugu i pobrinuti se za svaki detalj. Tradicionalna domaća jela, tjestenina, njoki, rižoti, pizze, jela iz woka ili sa roštilja, torte i kolači pripremljeni u našoj slastičarni – izbor je na Vama. Uz jela poslužujemo domaći kruh i razna peciva koje sami pripremamo i pečemo. Klasični jelovnik upotpunjuje se sezonskom ponudom namirnica godišnjeg doba u kojemu se nalazimo.

Našim gostima koji žele brz i kvalitetan obrok za vrijeme dnevnog odmora u svom radnom danu, na raspolaganju je tjedni jelovnik gotovih dnevnih jela. Jelovnik je na našoj Internet stranici dostupan najkasnije u ponedjeljak ujutro s prijedlogom jela za tekući tjedan.

Osim sveg navedenog, Vega pruža i vrhunsku uslugu cateringa.Naša misija je vrhunskim kulinarskim umijećem, prezentacijom i profesionalnom uslugom udovoljiti željama svakog gosta, koji će nam se uvijek iznova vraćati i svoje ugodno iskustvo u našem lokalu podijeliti s prijateljima i poslovnim partnerima.

Kuhar (m/ž)

Osnovno o poslu

Datum početka natječaja

02.08.2018.

Datum kraja natječaja

19.08.2018.

Poslodavac

Vega

Ugostiteljski objekt

Vega restoran i bistro, Zagreb
Ulica grada Gospića 3, Zagreb, Croatia  
 Prikaži kontakte

Opis posla

Lokacija

Zagreb

Vrste zaposlenja

Na neodređeno vrijeme

Naknada

plaća po dogovoru

Područje rada

kuhar

Obrazovanje:

Željeno obrazovanje/stručna sprema kandidata

Srednja škola, Srednja strukovna škola

Godine radnog iskustva

1-3 godine

Znanja i kompetencije

kuhar, sanitarna knjižica

Jezici

Nije zadano!


Nudimo Vam

Tražimo kuhara (m/ž).
Pridruži se našem odličnom timu!

- plaća po dogovoru

- rad u ugodnoj atmosferi

Uvjeti

- radno iskustvo 1 - 3 godine

- pouzdanost i odgovornost

Logiraj se

Za prijavu na natječaj potrebno je imati profil na našem portalu. Nakon logiranja/registracije vratite se ovdje prijaviti na natječaj.
Top