poster
 

O nama

Tradicija od 1903…
Već generacijama pronosimo svoju strast i znanje pri stvaranju pekarskih proizvoda vrhunske kvalitete. Više od 100 godina tradicije, kontinuirana ulaganja i tehnološke inovacije, zaslužni su za našu današnju poziciju tržišnog lidera u pekarstvu na hrvatskom i na regionalnom tržištu.

Svaki dan više od 1900 djelatnika dijeli svoju strast i predanost u stvaranju pekarskih proizvoda iznimne kvalitete – kruha, peciva, finih peciva, sendviča i slastičarskih proizvoda.
Tradicionalne recepture integrirane u suvremene tehnološke procese, najkvalitetnije sirovine hrvatskih proizvođača te znanje i iskustvo naših djelatnika, omogućuju nam proizvodnju pekarskih proizvoda vrhunske kvalitete, koji su u ponudi u više od 200 brendiranih specijaliziranih prodavaonica, hotelskih i trgovačkih lanaca i državnih insitucija.

Uz naš program svježih, zamrznutih i polupečenih pekarskih proizvoda, kontinuirano razvijamo našu ponudu kako bismo kupcima predstavili uvijek svježe inovativne proizvode koji zadovoljavaju njihove potrebe i trendove u pekarstvu. 

Mlinarove maloprodajna mreža je prisutna na čak 4 tržišta, pa tako u Hrvatskoj imamo 185 pekarnica, 24 u Sloveniji, 7 u Mađarskoj i 1 u Njemačkoj.
A osim vlastite maloprodajne mreže, Mlinarov brand i snagu širimo i na druga tržišta u obliku franšiznog poslovnog modela.

Prvi franšizni model smo implemenirali u Slovačkoj 2015. godine, a 2016. godine smo Mlinar brand predstavili u Australiji i Švicarskoj. U ožujku 2017. otvorena je prva Mlinar pekarnica u BiH u Sarajevu, nakon koje je odmah uslijedila i pekarnica u Frankfurtu, kod glavnog frankfurtskog kolodvora.

Od 1903. do danas, Mlinar je izrastao u vodeću tvrtku u pekarstvu, s više od 1900 zaposlenih i tri velike pekare u Zagrebu, Osijeku i Poreču. Da smo vodeći u segmentu pekarstva potvrđuje i svakodnevni odabir naših kupaca - prepoznatljivi aduti poput svježine i kvalitete naših proizvoda razlog su zbog kojega više od 100 godina zadržavamo to povjerenje.

Pomoćni kuhar (m/ž)

Osnovno o poslu

Datum početka natječaja

14.03.2019.

Datum kraja natječaja

02.04.2019.

Poslodavac

Mlinar d.d.

Ugostiteljski objekt

Mlinar d.d.
Radnička cesta 228c, Zagreb, Croatia  
 Prikaži kontakte

Opis posla

Lokacija

Zagreb

Vrste zaposlenja

Na neodređeno vrijeme

Naknada

plaća po dogovoru

Područje rada

pomoćni kuhar

Obrazovanje:

Željeno obrazovanje/stručna sprema kandidata

Srednja škola, Srednja strukovna škola

Godine radnog iskustva

1-3 godine

Znanja i kompetencije

pomoćni kuhar

Jezici

Nije zadano!


Nudimo Vam

Mlinar d.d. zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž) u Zagrebu.
Javite nam se i postanite dio tima najvećeg pekarskog lanca u Hrvatskoj.

- plaća po dogovoru, ovisno o kompetencijama i vještini

- stalni radni odnos

- mogućnost napredovanja

Opis posla

- pomoćni poslovi u pripremi toplih i hladnih jela (gableci)

- pridržavanje propisa za skladištenje namirnica i održavanje higijenskih standarda

- posluživanje jela na liniji i naplata obroka

- održavanje čistoće i urednosti radnog prostora


Uvjeti

- višegodišnje iskustvo rada u profesionalnoj kuhinji

- brzina i spretnost u pripremi hrane

- visoki higijenski standardi

Dodatno

Dodatno tražimo i zapošljavamo:

Kuhar (m/ž)

 

Logiraj se

Za prijavu na natječaj potrebno je imati profil na našem portalu. Nakon logiranja/registracije vratite se ovdje prijaviti na natječaj.
Top