poster
 

O nama

Tko su Gastronomadi?

 

pult_skolaGastronomadi se bave gastronomskim i enološkim konzaltingom u svrhu podizanja ukupne razine gastronomije na teritoriju zemalja regije.

Okupljeni smo u profesionalnu gurmansku zajednicu od 2006-te godine i u tom razdoblju naš rad se kretao kroz programa i projekata vezanih uz temu gastronomije i enologije.

U svom djelovanju za nas nema ograničenja niti neprihvaćanja izazova – od onih malih kao što su druženja nekolicine gurmana uz posebne kreacije jela i spajanja s vinima, preko stručnih radionica, cooking show evenata, škola kuhanja za amatere i profesionalce, tematskih predavanja, seminara, radionica, edukativnih i pokaznih kuharskih i enoloških vježbi, pa do organizacija festivala i sa po 15.000 posjetitelja…

Teško je i nabrojati sve naše programe i projekte tijekom ovih godina, kao što je teško reći koliko tisuća hotela, restorana, konoba, vinskih podruma, ugostiteljskih škola, sajmova smo posjetili i na njima radili, savjetovali, surađivali – povrh svega uživali.

Dugoročno, cilj nam je i dalje promicati naše znanje i znanje naših stručnih suradnika i članova, otkrivati i poticati kvalitetne ugostiteljske objekte – bilo da se radi o hotelima, restoranima ili neotkrivenim konobama na jadranskim otocima, OPG-ove, male i slabije poznate proizvođače namirnica, jela, vina, kao i pronalaziti vrijedne ljude – kuhare, konobare, vinare, maslinare, te ih sve na razne načine podržavati da uspiju i dalje napreduju u svom radu.

Dodatno, cilj nam je podizati ukupnu razinu edukacije i svjesnost prema kvalitetnijem življenju kroz prizmu gastro kulture, djelovati na razvoju gastro-eno turizma, unaprijeđivati kvalitetu ishrane školarcima, zaposlenima, obiteljima…

Nastojati ćemo i dalje doprinositi stvaranju gastronomskih klastera, promicanju hrvatskih gastro ikona, te djelovati na područjima gastrodiplomacije.

Dakle truditi ćemo ostati pod okriljem opisa našeg djelovanja, kojeg je jednostavno definirao jedan od osnivača Gastronomada slijedećim riječima:

Gastronomadi, kao što to i naše ime upućuje, legitimni su nasljednici velikog Indiana Jonesa, razlika je samo u tomu što je naše blago pitko i jestivo, nažalost ne i trajno. 

Za te ciljeve djelovanjem kroz našu Udrugu podjednako okupljamo zanesenjake u gastronomiju kao i profesionalce – neovisno radi li se o chefovima, kuharima, gastronomima ili vinarima, ili gastro blogerima, gurmanima amaterima i novinarima.

Različitost naših članova daje nam snagu da sudjelujemo u raznim projektima na kojima angažiramo specijaliste u pojedinim područjima.

Dokaz tome je i broj preko 200 pridruženih i počasnih članova koji su okupljeni našim rezultatima.

Sudjelovali smo na razim projektima popularizacije hrvatskih gastro ikona od pozicioniranja istarskih maslinovih ulja, boškarina, poljičkog soparnika, skradinskog rižota… niza autohtonih proizvoda malih proizvođača, pa sve do popularizacije mnogih nacionalnih vinskih ikona.

U profesionalnom segmentu provodimo stručne edukacije i praktikume za profesionalce, postavljamo projekte restorana i hotela, ali i prenamjenjujemo poslovanja ugostiteljskih objekata, te vršimo razna savjetovanja i radionice u području gastronomije.

Naši razvojni planovi vođeni su ciljem da promičemo i poboljšamo gastronomiju Hrvatske, a samim time poboljšamo kvalitetu življenja.

komercijalist web sadržaja

Osnovno o poslu

Datum početka natječaja

27.07.2017.

Datum kraja natječaja

03.08.2017.

Poslodavac

Gastronomadi d.o.o.

Ugostiteljski objekt

Gastronomadi/Gastroposao.eu
Jurišićeva 1, Zagreb, Croatia  
 Prikaži kontakte

Opis posla

Lokacija

Zagreb

Vrste zaposlenja

Na određeno vrijeme

Naknada

osnovna plaća plus motivacija prema realizaciji

Područje rada

prodaja

Obrazovanje:

Željeno obrazovanje/stručna sprema kandidata

Srednja škola, VŠS, VSS, sveučilišni pripravnik

Godine radnog iskustva

pripravnik, 1-3 godine, 3-5 godina

Znanja i kompetencije

automobil, Internet i e-mail, obrada teksta (Word), proračunske tablice (Excel)

Jezici

engleski, njemački


Nudimo Vam

Zbog povećanih potreba poslovanja tražimo web komercijalista za portale gastroposao.eu i gastronomadi.hr

Ukoliko ste motivirani i spremi za učenje ovo je prava prilika da sudjelujete u našem timu. 

- prodaja web sadržaja naših portala - natječaji, banneri, native
- rad u uredu i na terenu
- telefonska, web i email komunikacija s klijentima
- poželjno poznavanje stranog jezika
- vozačka dozvola prednost
- poznavanje office alata, Interneta i mail komunikacije, osnove rada u CMS i CRM sustavima je prednost
- probni rok do 3 mjeseca
- plaća:  osnovna plaća plus motivacija prema realizaciji i KPI

- rad u dinamičnom okruženju
- timski rad
- mogućnost napredovanja i edukacije
- stabilno radno okruženje
 

Logiraj se

Za prijavu na natječaj potrebno je imati profil na našem portalu. Nakon logiranja/registracije vratite se ovdje prijaviti na natječaj.
Top