poster
 

O nama

 

Pelegrini je član asocijacije mladih chefova Jeunes Restaurateurs koja cijeni talent, strast i inovacije u gastronomiji. JRE okuplja preko 340 restorana i 160 hotela iz 12 zemalja: Austrija, Belgija, Danska, Francuska, Hrvatska, Italija, Luksemburg, Nizozemska, Njemačka, Slovenija, Španjolska i Švicarska. Imperativ nam je zadržati lokalne okuse. Taj tradicionalni element naše filozofije neiscrpna nam je inspiracija. Želja nam je da nas što više gostiju upozna putem našeg degustacijskog menija jer je to najbolji način da prenesemo našu viziju.

 

Ono na čemu neprestano radimo jest kvaliteta doživljaja kojeg pružamo našem gostu. Snaga Pelegrinija je u timu koji broji 20-ak ljudi. Pelegrini smatramo svojom kućom i funkcioniramo kao obitelj. 20.04.2013. Konoba Pelegrini je proglašena najboljim restoranom Dalmacije prema izboru Dobri Restorani 2013. 29.04.2014. Konoba Pelegrini proglašena je najboljim restoranom Dalmacije te 3. najboljim restoranom u Hrvatskoj prema izboru Dobri Restorani 2014. 11.05.2015. Konoba Pelegrini proglašena je najboljim restoranom Hrvatske te najboljim restoranom Dalmacije prema izboru Dobri Restorani 2015. 09.05.2016. Konoba Pelegrini proglašena je najboljim restoranom Hrvatske te najboljim restoranom Dalmacije, a naš chef Rudolf Štefan chefom godine prema izboru Dobri Restorani 2016. Snaga Pelegrinija je u timu koji broji 20-ak ljudi. Pelegrini smatramo svojom kućom i funkcioniramo kao obitelj.

Konobar (m/ž)

Osnovno o poslu

Datum početka natječaja

20.02.2019.

Datum kraja natječaja

20.03.2019.

Poslodavac

Rudi S, obrt za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu

Ugostiteljski objekt

Konoba Pelegrini
Jurja Dalmatinca 1, Šibenik, Croatia  
 Prikaži kontakte

Opis posla

Lokacija

Šibenik

Vrste zaposlenja

Na neodređeno vrijeme

Naknada

po dogovoru

Područje rada

konobar u restoranu

Obrazovanje:

Željeno obrazovanje/stručna sprema kandidata

Srednja strukovna škola

Godine radnog iskustva

Nije zadano!

Znanja i kompetencije

konobar u restoranu

Jezici

engleski


Nudimo Vam

Tražimo konobara (m/ž) 
Pridružite se timu u jednom od najboljih restorana Pelegrini !

 

Nudimo Vam:

- plaća po dogovoru

- ugovor na neodređeno

- rad u ugodnom ambijentu i atmosferi

 

Uvjeti:

- radno iskustvo nije potrebno

- poznavanje engleskog jezika

- komunikativnost, ljubaznost

- spremnost na timski rad

- odgovornost i pouzdanost

Logiraj se

Za prijavu na natječaj potrebno je imati profil na našem portalu. Nakon logiranja/registracije vratite se ovdje prijaviti na natječaj.
Top