Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma
Gastroposao.eu (Gastronomadi) zapošljava Kuhar (m/ž)
 

Klub Gastronomada posao Kuhar (m/ž)

 

Gastronomadi se bave gastronomskim i enološkim konzaltingom u svrhu podizanja ukupne razine gastronomije na teritoriju zemalja regije.

Okupljeni smo u profesionalnu gurmansku zajednicu od 2006-te godine i u tom razdoblju naš rad se kretao kroz programa i projekata vezanih uz temu gastronomije i enologije.

Kroz našu Udrugu podjednako okupljamo zanesenjake u gastronomiju kao i profesionalce – neovisno radi li se o chefovima, kuharima, gastronomima ili vinarima, ili gastro blogerima, gurmanima amaterima i novinarima. Dokaz tome je i broj preko 200 pridruženih i počasnih članova koji su okupljeni našim rezultatima.

 

 

Teško je i nabrojati sve naše programe i projekte tijekom ovih godina, kao što je teško reći koliko tisuća hotela, restorana, konoba, vinskih podruma, ugostiteljskih škola, sajmova smo posjetili i na njima radili, savjetovali, surađivali – povrh svega uživali.

 

 

Biti dio Gastronomada nije samo stvar posla već i prestiža u gastronomskom svijetu!!!

 

Klub Gastronomada posao Kuhar (m/ž)

Osnovno o poslu

Datum početka natječaja

14.02.2019.

Datum kraja natječaja

15.03.2019.

Poslodavac

Gastroposao.eu (Gastronomadi)

Ugostiteljski objekt

Klub Gastronomada
Jurišićeva 1, Zagreb, Croatia  
 Prikaži kontakte

Opis posla

Lokacija

Zagreb

Vrste zaposlenja

Na neodređeno vrijeme

Naknada

po dogovoru

Područje rada

kuhar

Obrazovanje:

Željeno obrazovanje/stručna sprema kandidata

Srednja strukovna škola

Godine radnog iskustva

1-3 godine

Znanja i kompetencije

kuhar

Jezici

Nije zadano!

 

Brza prijava na natječaj - klikni i zaposli se


Nudimo Vam

Gastronomadi šire svoje djelatnosti i traže nove djelatnike. Ljude od strasti i želje za učenjem kulinarskih vještina i sebe ali i drugih - kuhare ili kuharice po vokaciji i zanatu. Ukoliko za sebe mislite da vam je budućnost u edukacijama, kreiranjima novih jela, kuharskim vještinama koje ćete razvijati i prezentirati biranim gostima, dinamičnim timskim radom u stvaranjima novih restoranskih i hotelskih ponuda – javite nam se jer možda baš vas tražimo.

 

U našem radu imamo više od dvanaest godina iskustva, a naš tim godinama radi zajedno pa i kod novih djelatnika želimo osjetiti da su izgrađene i ozbiljne osobe kojima su slobodni vikendi, blagdani i ljetni praznici, kao i vlastito vrijeme za sebe jednako bitni kao i posao kojim se bave. Radno iskustvo koje donosite, razmišljanja koja imate, razloge zbog kojih se javljate predstaviti ćete nam u Vašoj pisanoj prijavi koju iščekujemo. Natječaj je otvoren do trenutka dok ne pronađemo suradnike kakve želimo u našem timu. 

Brza prijava na natječaj - klikni i zaposli se

Top