Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma
Roxanich zapošljava Housekeeping Manager (m/ž) - 1 izvršitelj
 

Roxanich Motovun posao Housekeeping Manager (m/ž) - 1 izvršitelj

Jedna od najpoznatijih istarskih veduta – grad Motovun novi je dom vinarije Roxanich.

Zapravo, točnije bi bilo reći kako se vinarija Roxanich vraća u Motovun gdje je tvrtka originalno i osnovana. Motovun, u povijesti poznat kao Montona (ime keltskog podrijetla – grad u gori), broji 3500 godina civilizacije. Oduvijek je privlačio osobenjake i kreativce pa je tako, između ostaloga, bio dom izumitelju brodskog propelera Josefu Resselu, književniku Vladimiru Nazoru i njegovom nježnom divu Velom Joži te svjetskom prvaku Formule 1 Mariu Andrettiju.

Ova najbolje sačuvana srednjovjekovna istarska utvrda, okružena Motovunskom šumom i rijekom Mirnom, zahvaljujući specifičnoj mikrolokaciji bogata je biljnim svijetom. Ovdje raste nadaleko poznati motovunski bijeli tartuf, vinova se loza uzgaja stoljećima, a kaldirska uzvisina poznata je kao zelena žitnica Istre. Priča se da je u okolnom Brkaču nađena najstarija amfora puna vina, što i nije tako nevjerojatno obzirom da se tamošnje stanovništvo u Antici bavilo proizvodnjom građevinske keramike.

Motovun slovi i kao najsnažnije izvorište pozitivne energije u Istri jer se nalazi na križanju tri zmajeve brazde, koje prenose Zemljinu energiju i njome opskrbljuju sva živa bića. Slijedom toga ne čudi što se vinarija Roxanich odlučila vratiti u mistični Motovun jer je i sami smatraju vino pomalo spiritualnom disciplinom. Dovoljno je reći da ovi čuvari tradicije te čarobnjaci maceracije i dugog njegovanja vina u podrumu svoje poljoprivredne i vinarske aktivnosti planiraju skladu s mjesečevim mjenama.

Roxanich u Motovunu simbioza je specifičnog načina promišljanja vina, kulture turizma te gastronomskog nasljeđa ovog kraja. Svojom organizacijom, programom i specifičnom arhitekturom ovaj projekt komunicira Roxanich filozofiju. Mjesto je to za razmjenu novih ideja, kreiranje novih stilova, prostor za događaje koji formuliraju narative i poruke koje vinarija Roxanich želi podijeliti sa svojim gostima. Od poljoprivredne površine i vinograda, prostora za vinifikaciju i njegovanje vina, preko arhive vina te kušaone i izložbenog prostora, prostora za dokolicu, bazena i wellnessa, pa sve do restorana, hotelskog bara, wine shopa, polivalentne dvorane, trga za okupljanja, te soba smještenih unutar korpusa stare zgrade podruma, svjedočimo gusto programiranom organizmu.

Roxanich Motovun posao Housekeeping Manager (m/ž) - 1 izvršitelj

Osnovno o poslu

Datum početka natječaja

10.01.2018.

Datum kraja natječaja

28.01.2018.

Poslodavac

Roxanich

Ugostiteljski objekt

Roxanich Motovun
Motovun, Motovun, Croatia  
 Prikaži kontakte

Opis posla

Lokacija

Motovun

Vrste zaposlenja

Na neodređeno vrijeme

Naknada

plaća po dogovoru , ovisno o vještini i kompetencijama

Područje rada

održavanje objekta

Obrazovanje:

Željeno obrazovanje/stručna sprema kandidata

Srednja škola, Srednja strukovna škola

Godine radnog iskustva

1-3 godine

Znanja i kompetencije

Nije zadano!

Jezici

engleski

 

Brza prijava na natječaj - klikni i zaposli se


Nudimo Vam

Okupljamo tim dinamičnih profesionalaca s kojima ćemo posvetiti posebnu pažnju našim gostima te poticati izvrsnost i visoku razinu kvalitete usluge.

Tražimo Housekeeping Manager-a - voditelja održavanja (m/ž) - 1 izvršitelj

 
Nudimo stalni radni odnos, dinamično okruženje, timski rad, dodatne edukacije te mogućnost napredovanja u karijeri, a prema raspoloživosti i smještaj.

Uvjeti:

- 1 do 3 godine iskustva

- 1 strani jezik; znanje više stranih jezika je prednost

- odgovornost i pouzdanost

- spremnost na timski rad

 

Top