Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma
Kopilot d.o.o., Agencija za privremeno zapošljavanje, posredovanje u zapošljavanju i savjetovanje u vezi sa upravljanjem zapošljava Pomoćni/samostalni kuhar (m/ž)
 

Konoba Levrnaka posao Pomoćni/samostalni kuhar (m/ž)

Konoba Levrnaka je vrhunski riblji restoran smješten u Nacionalnom Parku Kornati. Kao i većina restorana na takovim pozicijama odlikuje ga ponuda primjerena gostima više platežne kategorije i zahtjeva. Vrhunske namirnice u kombinaciji sa stručnom pripremom osnova je karte uz vrhunska vina.

Vlasnik Daniel Ježina iskusan je visegodišnji ugostitelj sa obiteljskom tradicijom. Ove smo godine zajedno sa gospodinom Ježinom ekipirali Levrnaku sa vrhunskim konobarima i kuharima te smo u potrazi za još jednim "pomoćnim" kuharom koji ima želju napredovati i zajedno sa Levrnakom usavršiti svoja znanja u mogućem višegodišnjem angažmanu koji može podrazumijevati i stalno zaposlenje i edukaciju u vrijeme vani sezone.

Nadalje imamo potrebu i za jednim/jednom konobar/icom sa iskusvom u šanku i među gostima. Znanje jednog jezika, engleskog, je obavezno.

 

 

 

 

 

Konoba Levrnaka posao Pomoćni/samostalni kuhar (m/ž)

Osnovno o poslu

Datum početka natječaja

01.06.2016.

Datum kraja natječaja

30.06.2016.

Poslodavac

Kopilot d.o.o., Agencija za privremeno zapošljavanje, posredovanje u zapošljavanju i savjetovanje u vezi sa upravljanjem

Ugostiteljski objekt

Konoba Levrnaka
1. ulica 7 Blato, Murter, Croatia  
 Prikaži kontakte

Opis posla

Lokacija

Kornati

Vrste zaposlenja

Na neodređeno vrijeme, Sezonski

Naknada

Prema dogovoru

Područje rada

pomoćni kuhar

Obrazovanje:

Željeno obrazovanje/stručna sprema kandidata

Srednja škola

Godine radnog iskustva

1-3 godine

Znanja i kompetencije

kuhar, pomoćni kuhar, higijenski minimum, sanitarna knjižica

Jezici

Nije zadano!

 

Brza prijava na natječaj - klikni i zaposli se


Nudimo Vam

Pomoćnog ili samostalnog kuhara do 30 godina starosti za rad u Konobi Levrnaka na Kornatima tražimo za klijenta. Kandidat mora imati minimalno 1 godinu radnog iskustva i KV je prednost.

Kandidat koji pokaže želju i sposobnost napredovati u mogućnosti će biti educirati se i ostvariti višegodišnji angažman sa stalnim primanjima.

Brza prijava na natječaj - klikni i zaposli se

Top