Krapano d.o.o.

OIB

96377652599

Područje rada

caffe-bar, hotel, restoran

Obala I. 58, 22010 Krapanj, Croatia
Nikica Jurić
+385 22 348 900
info@spongiola.com


Opis poslodavca

Tvrtka upravlja prekrasnim hotelom Spongiola. Na samoj obali slikovitog otočića Krapnja, okružen prekrasnom borovom šumom, smjestio se novoizgrađeni Hotel Spongiola. Hotel ima četiri zvjezdice i nudi smještaj u 5 apartmana, 8 dvokrevetnih i 10 trokrevetnih soba sa ukupno 66 kreveta.

HoteI je izgrađen na mjestu nekadašnje spužvarske zadruge, a svojom se autohtonom arhitekturom potpuno uklopio u mjesto.

Spongiola jedini je hotel na Krapnju, otoku čiji su žitelji tradicionalno spužvari i ribari,a nalazi se u samom centru mjesta. Otočić je udaljen samo 400 metara od kopna, a na njemu na prometuju automobili.

Ako tražite kutak za miran i tih odmor otok Krapanj je pravi izbor. Šljunčane plaže su prikladne za dječju igru, a unajmljenim brodom lako ćete istražiti okolne uvale i plaže.

Ronjenje je sastavni dio ponude hotela, a vlasnici, zaljubljenici u ronjenje, više ga vole zvati ronilačkim centrom zbog strukture i vrhunske opremljenosti namijenjene ronjenju koju hotel posjeduje.

Jelovnik se sastoji od pažljivo biranih mesnih i ribljih specijaliteta i jela od sezonskih namirnica, kako onih tradicionalnih, tako i originalnih recepata. Posebnost restorana čini i bogata vinska karta sačinjena većinom od vina domaćeg podneblja.

 


Ugostiteljski objekt

Obala I. 58, Krapanj (HR)

Top