Medium rare d.o.o.

OIB

25757902222

Područje rada

restoran

Ul. popa Dukljanina 1, 10000 Zagreb, Croatia
Ivan Jug
+385 1 48 44 297
ivan.jug@noel.hr


Opis poslodavca

Restoran Noel, potpuni gastronomski doživljaj koji prelazi okvire suvremenog kulinarstva. Na zagrebačkoj gastronomskoj sceni uveli smo nešto nesvakidašnje, nešto novo.

Okupili smo stručnjake koji će se pobrinuti da gosti uživaju u trenucima provedenim kod nas, da se vraćaju, a prije svega da im je ukupan dojam da su za svoj novac dobili maksimum. Gosti kod nas osjećaju pozitivnu atmosferu i da nam je cilj ugoditi im, a za to smo pripremili i poseban koncept našeg restorana, koji se se sastoji od tri djela.

Odmah na ulazu je bar, u kojem možete popiti specijalnu kavu koju je iz Etiopije samo za Noel napravio Cory Andreen. Tik do bara možete uživati u burgerima te hrani koja ide uz najbolja svjetska piva.

U srednjem djelu restorana nudit će se ponuda dnevnih, večernjih i degustacijskih menija. Sezonska ponuda fine bistro jela s vrhunskim i pomno biranim namirnicama u autorskoj interpretaciji chefa Gorana Kočiša. Kuhinja Gorana Kočiša za ručak donosi biranu ponudu, od tradicionalnih jela suvremene izvedbe do rafiniranih sezonskih jela. Mogu se odabrati i degustacijski meniji chefa Gorana Koćiša od 4, 6 ili9 slijedova, a isto je moguće odabrati od Sommeliera Ivana Juga.

Našu je vinsku kartu kreirao sommelier Ivan Jug, a rezultat je njegova obilaska brojnih vinara i vinograda te potrage za uzbudljivim vinima iz cijeloga svijeta. Ivan će vam rado pomoći pri odabiru vina i upoznati vas s jedinstvenim vinskim naslovima kako bi vaš vinski odabir bio najbolja pratnja jelima chefa Gorana Kočiša.


Ugostiteljski objekt

Ul. popa Dukljanina 1, Zagreb (HR)

Objavljeni natječi vezani uz poslodavca

Ime tvrtke Radno mjesto Lokacija Otvoren do
poster Noel... barmenZagreb 28.05.2017.
poster Noel... kuharZagreb 28.05.2017.
Top