Antonio, obrt za ugostiteljstvo

OIB

14254754679

Područje rada

restoran

Uvala Ždrilca 1, 21450 Hvar, Croatia
Katarina Čajić
+385  21  741  485
dujmovic.k@gmail.com


Opis poslodavca

Restoran Patak obiteljska je tradicija koja traje još od 1981. godine. Dugogodišnji gosti vraćaju se u restoran Antonio Patak iz različitih razloga: zbog dobrog roštilja, svježih namirnica, poput netom izvađenih jastoga iz jastožere koja se nalazi ispred restorana kao i svježih školjki koje se nalaze u moru  te raznovrsne ponude ribljih i mesnih specijaliteta.

Poznati smo po ponudi vrhunski ukusnih jela spravljenih od ribe svježe ulovljene toga dana. Izdvajamo poznatu hvarsku gregadu, spravljenu od ribe i domaćih krumpira i veličanstveni brudet od jastoga.

Za sve se brine obitelj Dujmović - Ante, duh hedonizma cijelog doživljaja restorana, Nada koja ljubav prema kuhanju iskazuje osmišljavanjem originalnih receptura, Katarina, koja u restoran unosi strast prema zdravoj prehrani i Marijana koja je logistička potpora cijelom timu.

Za goste koji dolaze svojim brodom (do 15 m dužine / 15 tona težine) restoran Patak osigurao je 5 bova. Veći brodovi mogu se usidriti u Ždrilcu uz obavezno ostavljanje prostora za nesmetan prolaz pomorskog prometa. Za pomoćne čamce (bajbote) privez je osiguran na molu ispred restorana.


Ugostiteljski objekt

Uvala Ždrilca 1, Hvar (HR)

Top