Matthaeus d.o.o

OIB

92423638599

Područje rada

restoran

Obala Sv.Nikole 89, 21320 Baška Voda, Croatia
Anđelo Divic
099 1959618
hotel.bacchus@st.t-com


Opis poslodavca

Hotel Villa Bacchus, elegantan obiteljski hotel otvoren je 2003 godine, koji se nalazi nalazi uz samo more na šetnici s velikom mediteranskom terasom. Lokacija je idealna za uživanje i kupanje u kristalno čistom moru, jutarnji obrok uz šum valova i romantičnu večeru uz zalazak sunca. Hotel nudi 29 stilski i komforno uređenih soba s podovima od egzotičnog drva, većim dijelom s balkonima i pogledom na more, lijepu otvorenu mediteransku terasu, mali zatvoreni slatkovodni bazen, saunu i jacuzzi. Brzi wifi internet bez dodatne naplate dostupan je svim gostima hotela. Hotel ima besplatni otvoreni parking s određenim brojem parking mjesta.

 

Podbiokovska okolica nudi mogućnosti za šetnje ali i za kupovinu i kasnonoćnu zabavu. U neposrednoj blizini nalaze se razne prodavaonice, mjenjačnica, restorani, barovi, apoteka i banka.

 

 

 

U sklopu objekta nalazi se Captain's bar, omiljeno mjesto za sastanke i druzenja, uz veliki izbor piva i vina te vrhunski A LA CARTE restoran s otvorenom terasom i pogledom na more. Restoran nudi domaća i internacionalna, uz naglasak na domaće namirnice. Naši gosti prepoznaju naš rad i trud te kvalitetu koju održavamo i unapređujemo iz godine u godinu. 

 

 

 

 

Hotel VillaBacchus, kao dokaz kvalitete s ponosom nosi nagradu “KVALITETA ZA HRVATSKU“ koja mu je dodjeljena od strane hotelijera i restoratera, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke Zajednice 2007. godine. Hotel Villa Bacchus nudi vam udoban prijateljski i ispunjen odmor.

 


Ugostiteljski objekt

Obala Sv. Nikole 89, Baška Voda (HR)

Objavljeni natječi vezani uz poslodavca

Ime tvrtke Radno mjesto Lokacija Otvoren do
poster Hotel Villa Bacch... šef kuhinjeBaška Voda 02.12.2017.
Top