Konoba / Trattoria Gatto Nero

OIB

12819352792

Broj zaposlenih

8

Područje rada

konoba

Zidine 10, 52466 Novigrad, Croatia
Marinko Tvrtković

marinko@gattonero.eu


Opis poslodavca

Konoba Gatto Nero je mjesto za sve hedoniste i gurmane, goste željne dobre domaće hrane pripremljene od ekološki uzgojenih namirnica.

Konoba gatto Nero nastavlja tradiciju gostoprimstva, tople atmosfere i dobre hrane započetu od none Annamarie 1982 g.

Nemojte propustiti probati gulaše, domaću paštu, fritaju s tartufima... pripremljene po receptu none Annamarie! 

Svi Vi koji nas poznajete, znate da smo hedonisti, znate koliko uživamo u dobrom iću i piću, prvenstveno vinu :) :). Želja nam je upravo taj isti doživljaj prenjeti vama našim dragim gostima, koji prema iću i piću gajite iste osjećaje.

Konoba GATTO NERO mjesto je za hedoniste i gurmane, goste željne dobre domaće klopice, ekološki uzgojenih namirnica, educiranog i ljubaznog osoblja te vlasnika koji brzo i bez problema rješavaju eventualnu reklamaciju.

Kvarnerski škampi i hobotnica, Novigradske kaneštrele, svježa jadranska riba, školjke i lignje standardan su dio naše ponude. Probajte ih sirove kako bi uživali u neponovljivim mirisima i okusima mora :)

BoškarinPonosni smo na činjenicu da smo jedini u Novigradu certificirani za pripremu delicija od istarskog goveda - nadaleko čuvenog boškarina od kojeg pripremamo biftek, gulaš, carpaccio i juhu!

 

Grill i BBQ specijaliteti pripremaju se isključivo od prvoklasnog mesa, sami ga meljemo i stavljamo začine po originalnoj recepturi do koje nismo lako došli!

 

Za naše goste VEGETARIJANCE pripremili smo iznenađenja ponudom specijaliteta koje neće naći na drugim mjestima - tjestenina od medvjeđeg luka, od vrganja, od peperončina, od koprive... u raznim umacima.  GLUTEN predstavlja problem sve većem broju osoba te smo iz tog razloga u ponudi uvrstili specijalitete bez glutena, a naši djelatnici educirani su da pruže sve potrebne informacije o specijalitetima u kojima također možete uživati.

Uz sve navedeno stalno pripremamo za Vas nova gastro iznenađenja, ispunjavamo vaše posebne želje...

 


Ugostiteljski objekt

Zidine 10, Novigrad (HR)

Objavljeni natječi vezani uz poslodavca

Ime tvrtke Radno mjesto Lokacija Otvoren do
poster Konoba/ Trattoria... šef kuhinjeIstra, Oprtalj, Zrenj 04.11.2017.
Top