Konoba / Trattoria Gatto Nero

OIB

12819352792

Broj zaposlenih

8

Područje rada

konoba, pizzeria, restoran, slow food

Zidine 10, 52466 Novigrad, Croatia
Marinko Tvrtković

marinko@gattonero.eu


Opis poslodavca

Konoba Gatto Nero je mjesto za sve hedoniste i gurmane, goste željne dobre domaće hrane pripremljene od ekološki uzgojenih namirnica.

Konoba gatto Nero nastavlja tradiciju gostoprimstva, tople atmosfere i dobre hrane započetu od none Annamarie 1982 g.

Nemojte propustiti probati gulaše, domaću paštu, fritaju s tartufima... pripremljene po receptu none Annamarie! 

Svi Vi koji nas poznajete, znate da smo hedonisti, znate koliko uživamo u dobrom iću i piću, prvenstveno vinu :) :). Želja nam je upravo taj isti doživljaj prenjeti vama našim dragim gostima, koji prema iću i piću gajite iste osjećaje.

Konoba GATTO NERO mjesto je za hedoniste i gurmane, goste željne dobre domaće klopice, ekološki uzgojenih namirnica, educiranog i ljubaznog osoblja te vlasnika koji brzo i bez problema rješavaju eventualnu reklamaciju.

Kvarnerski škampi i hobotnica, Novigradske kaneštrele, svježa jadranska riba, školjke i lignje standardan su dio naše ponude. Probajte ih sirove kako bi uživali u neponovljivim mirisima i okusima mora :)

Ponosni smo na činjenicu da smo jedini u Novigradu certificirani za pripremu delicija od istarskog goveda - nadaleko čuvenog boškarina od kojeg pripremamo biftek, gulaš, carpaccio i juhu!

 

Grill i BBQ specijaliteti pripremaju se isključivo od prvoklasnog mesa, sami ga meljemo i stavljamo začine po originalnoj recepturi do koje nismo lako došli!

 

Za naše goste VEGETARIJANCE pripremili smo iznenađenja ponudom specijaliteta koje neće naći na drugim mjestima - tjestenina od medvjeđeg luka, od vrganja, od peperončina, od koprive... u raznim umacima.  GLUTEN predstavlja problem sve većem broju osoba te smo iz tog razloga u ponudi uvrstili specijalitete bez glutena, a naši djelatnici educirani su da pruže sve potrebne informacije o specijalitetima u kojima također možete uživati.

Uz sve navedeno stalno pripremamo za Vas nova gastro iznenađenja, ispunjavamo vaše posebne želje...

 


Ugostiteljski objekt

Zidine 10, Novigrad (HR)

Objavljeni natječi vezani uz poslodavca

Top