KADRA BIZ HResources (agencija)

OIB

19685755878

Broj zaposlenih

1

Područje rada

ostalo

Hećimovićeva 20, 10000 Zagreb, Croatia


posao.konobar@gmail.com


Opis poslodavca

KADRA BIZ HResources nastao je kao rezultat znanja, vještina i iskustava stečenih tijekom proteklih 15-ak godina rada u privatnom sektoru.
Osnovna djelatnost KADRA BIZ HResources je posredovanje u zapošljavanju. 

Uz to, u segmentu ljudskih potencijala KADRA BIZ HResources pruža usluge kako društvima, tako i pojedincima koji su ili u potrazi za novim poslom ili  jednostavno žele savjet i nadgradnju.

Za manja društva/poslovne subjekte do 20 zaposlenih:

  • prijave/odjave zaposlenika (moguće educiranje in house kadrova)
  • izrada ugovorne dokumentacije (moguće educiranje in house kadrova)
  • izrada priručnika sistematizacije radnih mjesta
  • podrška tijekom induction faze te samog izlaznog intervjua
  • savjetovanje
  • sveobuhvatna podrška u selekcijskom procesu: od izrade teksta oglasa do predstavljanja top kandidata (s argumentacijom)
  • testiranje postojećih kadrova ili top kandidata alatom br 1 u svijetu  – HOGAN Assessment Tests - testovi koji predviđaju konkretno ponašanje ljudi u svakodnevnim poslovnim situacijama; testovi koje koristi više od polovice tvrtki Fortune 500:

Dio našeg tima je certificirani Voditelj ljudskih potencijala, koji je ujedno i certificirani interpretator za „Hogan Assessment Tests – HPI, HDS, MVPI“ - testova koji su trenutno HR alat br. 1 u svijetu, a predviđaju konkretno ponašanje u svakodnevnim situacijama. 

Kako je danas uvjet praktički za svaki posao barem osnovno znanje stranog jezika, povezani smo s KADRA BIZ Poslovne usluge, specijaliziranom za ponudu usluga u segementu edukacije stranih jezika.
Stoga tražiteljima posla, zaposlenima ali i poslodavcima nudimo individualne poduke, pripreme i tečajeve engleskog i njemačkog jezika. Osobito smo orijentirani na ugostiteljstvo i turizam.


Ugostiteljski objekt

Hećimovićeva 20, Zagreb (HR)

Objavljeni natječi vezani uz poslodavca

Ime tvrtke Radno mjesto Lokacija Otvoren do
poster Restoran u okolic... konobar u restoranuOkolica jastrebarskog 18.11.2017.
Top