Restoran Ponar

OIB

58048285742

Područje rada

Celestinov Put, 20250 Orebić, Croatia
Daniel Crnković

izletiste.ponar@gmail.com


Opis poslodavca

Restoran Ponar nalazi se na polutoku Pelješcu u mjestu Orebić. Restoran je pozicioniran iznad Pelješkog kanala, a s terase se pruža izuzetan pogled na sam kanal i otok Korčulu.

Spajanje gastronomskih užitaka s okruženjem Mediterana i pogledom na Korčulu nudi svakom gostu potpuno uživanje u jedinstvenom doživljaju kombinacije kamena, aromatičnog mediteranskog raslinja, kristalno čistog mora i fascinantnog pogleda na jedan od naših najljepših otoka.

Ponar je obiteljski restoran u kojem se nude autohtona jela bogate gastronomske baštine u modernim interpretacijama koja će zadovoljiti svakog gosta. U pripremi jela koriste se isključivo svježe namirnice koje nabavljaju lokalno, od provjerenih domaćih proizvođača. Koncept je jednostavno, svježe i domaće - vino, maslinovo ulje, svježe lokalne namirnice, Mediteran svuda uokolo i taj uvijek iznova fascinirajući pogled na, kako reče jedan gost - "smaragde u plavom zagrljaju mora".  

Gosti o nama:

https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g635772-d10438651-Reviews-Ponar-Orebic_Peljesac_Peninsula_Dubrovnik_Neretva_County_Dalmatia.html


Ugostiteljski objekt

Celestinov Put, Orebić (HR)

Objavljeni natječi vezani uz poslodavca

Ime tvrtke Radno mjesto Lokacija Otvoren do
poster Restoran Ponar... kuharOrebić 27.12.2017.
Top