Meat The King

OIB

64070492062

Područje rada

ostalo, street-food

Prisavlje 2, 10000 Zagreb, Croatia
Martin Karabajić
01 5513953
mkarabajic@gmail.com


Opis poslodavca

Meat The King d.o.o. obiteljska je tvrtka specijalizirana za proizvodnju i preradu mesa hrvatskog podrijetla. Naša poslovna zajednica uključuje mrežu obiteljskih gospodarstava i stručnjake u stočarskoj proizvodnji koji su svi zajedno predani istom cilju – stvoriti ukusan i zdrav finalni proizvod.

Višegodišnje iskustvo u proizvodnji i preradi te stručnost i posebna posvećenost odležavanju mesa, uz moderan pristup poslovanju, rezultiraju odličnom suradnjom s vodećim hrvatskim restoranima i kontinuiranim povećanjem broja zadovoljnih kupaca.

Stalna edukacija te praćenje svjetskih i domaćih trendova naša su svakodnevnica, a svoju poslovnu filozofiju gradimo na proaktivnom pristupu i komunikaciji u cilju postizanja maksimalnog zadovoljstva naših potrošača.

Primjenom optimalnog sustava “od farme do stola”, koji garantira sve higijenske i kvalitetne uvjete, naše svježe ili odležano meso i suhomesnati proizvodi svakodnevno se dostavljaju u restorane ili vaš dom.

Uz kvalitetu, veliku pažnju usmjeravamo i na vizualni identitet našeg brenda koji je jedinstven i prepoznatljiv. U našim elegantnim i praktičnim pakiranjima koja odišu elegancijom, nalaze se najslasniji komadi mesa od crne slavonske svinje, baby beef i dry age odrezaka.
Želimo se zahvaliti svim dosadašnjim kupcima koji su nam ukazali povjerenje i interes te obećati daljni razvoj i kvalitetu.


Ugostiteljski objekt

Strossmayerov trg, Zagreb (HR)

Objavljeni natječi vezani uz poslodavca

Ime tvrtke Radno mjesto Lokacija Otvoren do
poster Meat The King... ostaloZagreb 02.01.2018.
Top