Valamar Riviera d.d.

OIB

36201212847

Područje rada

beach bar, caffe-bar, hotel, lounge bar, restoran

Stancija Kaligari 1, 34350 Poreč, Croatia
Ines Damjanić Šturman
052 408 106
ljudski.potencijali@valamar.com


Opis poslodavca

Valamar Riviera, lider u odmorišnom turizmu i vodeća kompanija u hrvatskom gospodarstvu, ove će godine zapošljavati više od 6.600 djelatnika u 30 hotela i 15 kampova koji su smješteni u Poreču, Rapcu, na otocima Krku i Rabu i u Dubrovniku.

Više od šest desetljeća pružamo vrhunske turističke doživljaje, izvrsnu uslugu i inovativnu ponudu u atraktivnim destinacijama na Jadranu gdje poslujemo. Zahvaljujući povijesti kompanije, doista posjedujemo zavidnu tradiciju pružanja turističkih usluga i jedinstvenu strukturu portfelja imovine.

Upravljamo imovinom koja se proteže na više od 579 hektara vrhunskih lokacija uzduž jadranske obale, koje uključuju čak 36 kilometara čistoga obalnog područja. Lokacije na kojima obavljamo turističku djelatnost glavna su snaga i izvrsna mogućnost daljnjeg razvoja. K tome smo tijekom godina razvili organizacijsku strukturu i stekli znanja koja nam omogućuju da razvijamo turističke proizvode i učinkovito upravljamo vrijednošću svoje imovine.

Naša je poslovna politika da godišnje ulažemo 5 % ukupnih prihoda u investicijsko održavanje svojih objekata da bismo im održali vrijednost i kvalitetu.


Ugostiteljski objekt

Stancija Kaligari 1, Poreč (HR)

Top