R.U.O. Piccolo

OIB

71262670142

Područje rada

caffe-bar, konoba

Otok Smokvica, 22243 Murter, Croatia
Rajka Turčinov
022 643 688
konobapiccolo@gmail.com


Opis poslodavca

Konoba Piccolo nalazi se na otoku Smokvica u prekrasnom kornatskom arhipelagu. Otok je smješten na samoj južnoj strani nacionalnog parka Kornati u mirnoj i netaknutoj prirodnoj oazi. Konoba Piccolo djeluje preko 20 godina.

Ponuda konobe proteže se od pregršt morskih predjela, pripremljenih na naš kornatski način, preko svježe domaće ribe, rakova i drugih morskih delicija iz Jadranskom moru ulovljenih od samih domaćina, pa sve do ukusnih mesnih specijaliteta. Uz to, nudimo vam i svoje maslinovo ulje kao i rakije od loze i smokve. Naši specijalitetu svakako su naša poznata pašteta od jadranske tune, pjat 'Piccolo', pašta sa kornatskim jastogom, kornatski brudet, riba iz krušne peći, a od mesa je tu uvijek prepoznatljiv biftek u umaku od zelenog papra.

Konoba Piccolo nudi vam besplatan vez na našem moliću s murinzima. Osim veza tu su i četiri bove u samoj uvali, a kad je mirno vrijeme brodice se mogu usidriti i uživati u čistom moru i netaknutoj kornatskoj prirodi.

Dođite i uronite u topli dalmatinski ugođaj konobe Piccolo i uživajte u mnogobrojnim delicijama Dalmacije i Mediterana koje su dio naše svakodnevne ponude. 


Ugostiteljski objekt

Otok Smokvica, NP Kornati, Murter (HR)

Objavljeni natječi vezani uz poslodavca

Ime tvrtke Radno mjesto Lokacija Otvoren do
poster Konoba Piccolo... kuharOtok Smokvica, Kornati 02.03.2018.
Top