Mlinar d.d.

OIB

62296711978

Područje rada

Radnička cesta 228c, 10000 Zagreb, Croatia
Dragana Oljača
01 23 82 368
dragana.oljaca@mlinar.eu.com


Opis poslodavca

Tradicija od 1903…
Već generacijama pronosimo svoju strast i znanje pri stvaranju pekarskih proizvoda vrhunske kvalitete. Više od 100 godina tradicije, kontinuirana ulaganja i tehnološke inovacije, zaslužni su za našu današnju poziciju tržišnog lidera u pekarstvu na hrvatskom i na regionalnom tržištu.

Svaki dan više od 1900 djelatnika dijeli svoju strast i predanost u stvaranju pekarskih proizvoda iznimne kvalitete – kruha, peciva, finih peciva, sendviča i slastičarskih proizvoda.
Tradicionalne recepture integrirane u suvremene tehnološke procese, najkvalitetnije sirovine hrvatskih proizvođača te znanje i iskustvo naših djelatnika, omogućuju nam proizvodnju pekarskih proizvoda vrhunske kvalitete, koji su u ponudi u više od 200 brendiranih specijaliziranih prodavaonica, hotelskih i trgovačkih lanaca i državnih insitucija.

Uz naš program svježih, zamrznutih i polupečenih pekarskih proizvoda, kontinuirano razvijamo našu ponudu kako bismo kupcima predstavili uvijek svježe inovativne proizvode koji zadovoljavaju njihove potrebe i trendove u pekarstvu. 

Mlinarove maloprodajna mreža je prisutna na čak 4 tržišta, pa tako u Hrvatskoj imamo 185 pekarnica, 24 u Sloveniji, 7 u Mađarskoj i 1 u Njemačkoj.
A osim vlastite maloprodajne mreže, Mlinarov brand i snagu širimo i na druga tržišta u obliku franšiznog poslovnog modela.

Prvi franšizni model smo implemenirali u Slovačkoj 2015. godine, a 2016. godine smo Mlinar brand predstavili u Australiji i Švicarskoj. U ožujku 2017. otvorena je prva Mlinar pekarnica u BiH u Sarajevu, nakon koje je odmah uslijedila i pekarnica u Frankfurtu, kod glavnog frankfurtskog kolodvora.

Od 1903. do danas, Mlinar je izrastao u vodeću tvrtku u pekarstvu, s više od 1900 zaposlenih i tri velike pekare u Zagrebu, Osijeku i Poreču. Da smo vodeći u segmentu pekarstva potvrđuje i svakodnevni odabir naših kupaca - prepoznatljivi aduti poput svježine i kvalitete naših proizvoda razlog su zbog kojega više od 100 godina zadržavamo to povjerenje.


Ugostiteljski objekt

Radnička cesta 228c, Zagreb (HR)

Top