LAGUNA NOVIGRAD d.d. - Aminess hoteli i kampovi

OIB

58935879058

Područje rada

beach bar, hotel, restoran

Škverska 8, 52466 Novigrad, Croatia
Petra Travaš/Sanja Žužić
052 858 615; 052 858 698
ljudskiresursi@aminess.com


Opis poslodavca

Aminess Hotels & Campsites, najbolje od Istre i Dalmacije na jednom mjestu

U Aminess Hotels & Campsites ponosni smo što već desetljećima gradimo uspješnu turističku priču. Zahvaljujući brojnim sadržajima poput wellnessa, gourmet doživljaja, obiteljskog odmora, sportske rekreacije i kongresnog turizma, naši hoteli u jadranskim turističkim odredištima par excellence otvoreni su gotovo cijele godine.

Novigrad gostima nudi koncentrat istarskog šarma, a krasi ga i izvrsna prometna povezanost i raznolikost ponude. Od nesputanog odmora u kampovima Aminess Park Mareda 4* i Aminess Sirena 4* do vrhunskog opuštanja u hotelima Aminess Maestral 4* i Aminess Laguna 3*, naši novigradski objekti poznati su po svojoj prijateljskoj usluzi kojoj se mnogi gosti rado vraćaju.

Otok Korčula, bogate tradicije i fantastične prirode, mami putnike željne osame i bijega u autentičan hotel Aminess Lume 4*, dok poluotok Pelješac oduševljava ljubitelje vina i aktivnog odmora u hotelu mediteranskog ugođaja Aminess Grand Azur 4*.

U svim svojim hotelima i kampovima njegujemo ugodno i prijateljsko okruženje kako bi se naši gosti osjećali opušteno i dobrodošlo. Uvjereni smo da jedino na taj način možemo izgraditi ono što nam je najvažnije – veze koje traju.

www.aminess.com


Ugostiteljski objekt

Terre 2, Novigrad (HR)

Terre 4, Novigrad (HR)

Mareda bb, Novigrad (HR)

Brna bb, Smokvica (HR)

Petra Krešimira IV 107, Orebić (HR)

Terre 6, Novigrad (HR)

Škverska 8, Novigrad (HR)

Top