Klet Ljubekov gaj

OIB

18438292875

Područje rada

OPG, restoran

Smrndići 10, 10380 Sveti Ivan Zelina, Croatia
Robert Smrndić
01 2065 755
info@ljubekov-gaj.com


Opis poslodavca

Obiteljsko gospodarstvo Klet "Ljubekov gaj" poziva Vas na svoje imanje, kako bi Vam ponudili domaće specijalitete hrvatskog prigorja, ugodan boravak u domaćem ambijentu stare tradicionalne prigorske hiže i uživanje u prekrasnoj prirodi.


Klet "Ljubekov Gaj" ne samo da je destinacija poznata po vrhunskom gurmanstvu, već je poznata i po vinogradarstvu i vinarstvu, kojim se vrijedni domaćini bave još od davnina. U nasadima vinograda koji njeguju, svoje mjesto zauzimaju sorte kraljevine, rajnskog rizlinga, bijelog pinota, žutog muškata, sauvignona i crnog zweigelta.

Smješten na samom vrhu bežuljka s kojeg se pruža predivan panoramski pogled, Klet "Ljubekov gaj"idealno je mjesto za ljubitelje prirode i rekreativce, te ljubitelje domaće kuhinje, kao i ljubitelje vrhunskih vina.

Pozivamo Vas da uživate u bogatoj tradicionalnoj prigorskoj kuhinji, u jelima koja se pripremaju na tradicionalan način od namirnica koje su porijeklom sa obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava iz okolice kleti. Iz bogate ponude Vam preporučamo neke od specijaliteta hiže: teletinu iz krušne peći s polama od krumpira, domaću patku s mlincima i domaćim kruhom, domaće zapečene štrukle i domaću loparku iz krušne peći.


Ugostiteljski objekt

Smrndići 10, Sveti Ivan Zelina (HR)

Objavljeni natječi vezani uz poslodavca

Ime tvrtke Radno mjesto Lokacija Otvoren do
poster Klet Ljubekov gaj... kuharSveti Ivan Zelina 14.04.2018.
Top