Peter Pan d.o.o.

OIB

07315682123

Područje rada

Mali Brgud 33, 51213 Jurdani, Croatia
Sanja Nikolac
051 294 166
info@dragadilovrana.hr


Opis poslodavca

Hotel Draga di Lovrana je mali obiteljski boutique hotel**** obitelji Nikolac Christiana i Sanje iz Opatije, kupljen još 1978. godine u ruševnom zdanju, od početka u planu da se renovira u turistički objekt. Krajem osamdesetih s ratnim zbivanjima u Hrvatskoj, stali su početni radovi i pomisao o renoviranju, a obitelj se u međuvremenu počela baviti ribarstvom. Smirivanjem situacije, počelo se opet razmišljati o hotelu i zaokruživanju ponude od ribarstva do ugostiteljstva.

Tako je na postojećoj originalnoj konstrukciji 2004. i 2005. godine ponovno izgrađen hotel izvornog naziva Draga di Lovrana kojem je vraćen njegov austrougarski šarm. A oduševljene reakcije gostiju iz cijelog svijeta, potvrđuju da su vlasnici u tome i uspjeli.

Restoran Draga di Lovrana
Okusite kvarnerski terior riba i škampi koje nam sve dolaze sa obiteljskih brodova obitelji Nikolac. Uživajte u modernoj kuhinji našeg novog Chefa Denija Srdoča.
Njegova mladenačku zaigranost i iskustvo stekao je od njegovog mentora, dobro poznatog Chefa Zdravka Tomšića. To je rezultiralo novim tanjurima koji su spoj tradicionalnog i mediteranskog okusa sa utjecajem talijanske i francuske kuhinje. 

Restoran Draga di Lovrana je dio prestižne europske udruge JRE. Prepustite se našem Chefu Deniju u ruke te probajte naš degustacijski menu a uz sve to uživajte u dobrim, vinima na najljepšem kvarnerskom pogledu!


Ugostiteljski objekt

Lovranska Draga 1, Lovran (HR)

Top