Švagelj Grupa d.o.o.

OIB

67669735923

Područje rada

restoran

Opatovina 31, 10000 Zagreb, Croatia
Tomislav Švagelj

restoran.lanterna@gmail.com


Opis poslodavca

Restoran je otvoren 10. rujna 2010. godine. Od početka su dvojica braće Tomislav i Ivan imali isti cilj – u centru grada ponuditi tradicionalna zagrebačka jela po pristupačnim cijenama i ugodnu obiteljsku atmosferu. U vrlo kratkom vremenu za Lanternu na Dolcu se čulo i do Londona. Svako jutro namirnice nabavljamo od kumica s Dolca i zato možemo garantirati da je svaki sastojak jela svjež.

Restoran je smješten u jednoj od najstarijih ulica u staroj jezgri Zagreba, u podrumu koji je star preko 300 godina. Interijer stvara posebnu i toplu atmosferu jer je nadsvođen originalnim ciglama koje se lijepo ističu. Na taj način, s mirisom povijesti i gradskih legendi stapa se vrhunski užitak tradicionalne zagrebačke gastronomije. Željeli smo kroz prostor i hranu spojiti moderno i tradicionalno, pa smo neke ideje dobili i iz stare kuharice iz 1854. godine, koju smo pronašli u Muzeju grada Zagreba. Nismo se htjeli odreći našeg hrvatskog okusa, te smo u svu tradiciju dodali i neki svoj sastojak.

Naš jelovnik je spoj modernog i tradicionalnog. Nikad nećemo odustati od kvalitetnih namirnica. Svojim ugledom i imenom jamčimo Vam vrhunsku gastronomsku ponudu. Svako jutro namirnice nabavljamo od kumica s Dolca. U našem restoranu znamo da ne možemo do u tančine svakome gostu pogoditi okus koji mu najbolje odgovara, ali možemo jamčiti da je svakog jutra svježa namirnica stigla sa glavne zagrebačke tržnice, tzv. trbuha grada.


Ugostiteljski objekt

Opatovina 31, Zagreb (HR)

Objavljeni natječi vezani uz poslodavca

Ime tvrtke Radno mjesto Lokacija Otvoren do
poster Restoran Lanterna... kuharZagreb 10.04.2019.
Top