Pevec d.d.

OIB

73660371074

Područje rada

caffe-bar, ostalo

Savska cesta 84, 10360 Sesvete, Croatia
Andrea Tomšić
015510915
ljudski.potencijali@pevec.hr


Opis poslodavca

Tvrtka Pevec d.d. vodeći je trgovački lanac u Hrvatskoj kada je riječ o prodaji neprehrambenih proizvoda. Osnovana je 1990. godine i danas svojim prodajnim mjestima pokriva gotovo cijeli teritorij Republike Hrvatske. Zahvaljujući prepoznatljivosti te posebnosti u odnosu na ostale prisutne trgovine neprehrambenih proizvoda, Pevec je visoko u svijesti kupaca i potrošača te se nameće kao prvi izbor za kupnju proizvoda za izgradnju, opremanje, uređenje doma i vrta. U sklopu naših prodajnih centara također otvaramo i naše SAMOFINO caffe barove za koje tražimo najbolje konobare.

Ako ste spremni biti dio uspješne hrvatske priče i član sjajnog Pevec tima, pošaljite nam Vašu prijavu.
Uvijek smo u potrazi za motiviranim djelatnicima različitih profila koji su spremni uložiti trud i znanje u ostvarenje naše zajedničke Pevec priče i postizanje iznimnih rezultata.
U Pevecu vas očekuje sjajna atmosfera i brojne mogućnosti napredovanja u brzorastućoj i uspješnoj hrvatskoj kompaniji. Mi ulažemo u vas jer vi brinete o našim kupcima.

- različite mogućnosti razvoja karijere
- mogućnosti stručnog usavršavanja i ulaganje u razvoj
- ugodnu radnu atmosferu

Kontinuirano radimo na poboljšanju radnih uvjeta za svoje radnike, a redovitu isplatu plaće ne smatramo pogodnošću već redovitom zakonskom obvezom. Naša najniža plaća značajno je veća od zakonski propisane minimalne plaće. Ostale  pogodnosti za naše zaposlenike možete pogledati na našim korporativnim web stranicama.

Pridružite se PEVEC timu
Sve aktualnosti vezane za zapošljavanje pratite na našim stranicama karijera i našim društvenim mrežama - Linkedin, Facebook, Instagram
Prijavite se na neke od naših aktualnih natječaja ili nam pošaljite otvorenu zamolbu.


Ugostiteljski objekt

Objavljeni natječi vezani uz poslodavca

Ime tvrtke Radno mjesto Lokacija Otvoren do
poster PEVEC centri u Hr... konobarBjelovar, Pula, Zadar 04.06.2018.
Top