ETIS UGOSTITELJSTVO d.o.o.

OIB

19276922085

Broj zaposlenih

10

Područje rada

caffe-bar

Martićeva 31, 10000 Zagreb, Croatia
Saša Višnjić

etisugostiteljstvo@gmail.com


Opis poslodavca

Mr. Fogg je prvi ‘steampunk bar’ u Hrvatskoj. Ime je dobio po glavnom liku romana Julesa Vernea 'Put oko svijeta u 80 dana', a inspiriran je podžanrom znanstvene fantastike – steampunkom. Radi se o žanru koji zamišlja “kako bi prošlost bila drugačija da se budućnost dogodila ranije”, u kojem pisci zamišljaju tehnološki naprednije viktorijansko doba; alternativnu povijest u kojoj se, između ostalog, pojavljuju genijalni izumi.

Smješten u centru Zagreba, u Martićevoj ulici, Mr. Fogg je postao idealno mjesto za ispijanje jutarnje kave, druženja nakon radnog dana, ali i mjesto gdje se vikendom posjetitelji itekako mogu dobro zabaviti uz bogat glazbeni program.

Ponuda Mr. Fogga obuhvaća pića iz različitih dijelova svijeta. Imamo džinove iz Škotske, Velike Britanije, Austrije, Španjolske, Nozozemske, Kolumbije i Njemačke, kao i čajeve iz čitavog svijeta.

Naša ponuda zapravo putuje po svijetu i svaki dolazak za posetititelja podrazumijeva svojevrsnu avanturu. Osim što smo pet friendly bar, trudimo se stvoriti atmosferu u kojoj se svatko može opustiti i na trenutak zaboraviti na svakodnevncu kojom smo okruženi.


Ugostiteljski objekt

Martićeva 31, Zagreb (HR)

Objavljeni natječi vezani uz poslodavca

Ime tvrtke Radno mjesto Lokacija Otvoren do
poster Caffe bar Mr. Fog... konobarZagreb 18.04.2019.
Top