JUPITER - EXPORT d.o.o.

OIB

47171559034

Područje rada

pizzeria, restoran

Bečka 1, 52100 Pula, Croatia
Antea Damaška
052 214 333
pizzeriajupiter@net.hr


Opis poslodavca

Locirana u samome centru grada, u sporednoj ulici koja vodi prema Povijesnom muzeju, Pizzeria Jupiter je mjesto gdje možete osjetiti pravi šarm rustikalnog ambijenta u spoju sa prirodom. Iako imamo dvije velike terase intimnost se osjeti u svakom kutku prostora.

U ugodnoj i opuštenoj atmosferi osjeti se i dašak povijesti. Sama ideja za naziv “Jupiter” potakla je upravo zbog toga što se pizzerija nalazi na navodnom mjestu hrama rimskog boga Jupitera.

Inspiraciju za naziv Jupiter nije bilo teško pronaći s obzirom da se nalazimo iznad navodnog hrama rimskog boga Jupitera, a planeta Jupiter je najveća planeta našeg solarnog sustava. Stoga se i naš logo sastoji od ta dva motiva. Dobar predosjećaj može se reći, s obzirom da 1991. nismo bili ni približno ovako veliki.

Pizze pripremamo na krušnoj peći, a posebnu pažnju posvećujemo tijestu koje radimo po istom receptu kao i prije 25 godina. Sva naša jela spremljena su u našoj kuhinji sa svježim namirnicama koje, kad god je moguće, nabavljamo od lokalnih proizvođača. Kvaliteta naše hrane ostavlja trajan dojam na naše goste, stoga nam se oni uvijek i vraćaju.

Nije nam cilj da gostima nagradimo samo nepca, već da zadovoljimo sve osjete. Volimo krilaticu da je zadovoljan gost, najbolji gost.


Ugostiteljski objekt

Castropola 42, Pula (HR)

Top