Vega

OIB

55920127584

Područje rada

pizzeria, restoran

Ulica grada Gospića 3, 10000 Zagreb, Croatia
Mićo Šurić
012382 969
suric@vega-zg.hr


Opis poslodavca

Vega nije vegetarijanski restoran, već je dobila ime po najblistavijoj od tri zvijezde Ljetnog trokuta zvijezdi i petoj najblistavijoj zvijezda na nebu.

Započeli smo s radom krajem 2001., tako da je iza nas cijeli niz godina iskustva i rada u gastronomiji, praćenja modernih trendova u kulinarstvu i pažljivog osluškivanja želja naših gostiju.

Izbor i kvaliteta jela, ponuda pića i vinska karta zasigurno će zadovoljiti i najzahtjevnije goste, a iskusno i nenametljivo osoblje pružit će Vam najbolju uslugu i pobrinuti se za svaki detalj.

Na jelovniku se nalaze tradicionalna domaća jela u spoju s različitim provjerenim i poznatim internacionalnim dostignućima kulinarstva, usklađena svježom sezonskom ponudom namirnica godišnjeg doba u kojemu se nalazimo.

U želji da sačuvamo nekadašnji način pripreme hrane, juha se kuha bez komercijalnih dodataka, od kvalitetnog svježeg junećeg mesa po vlastitoj recepturi pripremamo mljeveno meso za izradu ćevapa i pljeskavica, sami radimo njoke i dio tjestenine, kruh i ciabatte sami mijesimo, a torte i kolači su iz naše slastičarnice.

Našim gostima koji žele brz i kvalitetan obrok za vrijeme dnevnog odmora u svom radnom danu, na raspolaganju je tjedni jelovnik gotovih dnevnih jela. Jelovnik je na našoj Internet stranici dostupan najkasnije u ponedjeljak ujutro s prijedlogom jela za tekući tjedan.

Za naše vjerne goste koji nemaju vremena za dolazak u lokal, osigurana je dostava hrane.

U skladu s Vašim potrebama i zahtjevima, pružamo i uslugu cateringa.

Naša misija je vrhunskim kulinarskim umijećem, prezentacijom i profesionalnom uslugom udovoljiti željama svakog gosta, koji će nam se uvijek iznova vraćati i svoje ugodno iskustvo u našem lokalu podijeliti s obitelji, prijateljima i poslovnim partnerima.


Ugostiteljski objekt

Ulica grada Gospića 3, Zagreb (HR)

Objavljeni natječi vezani uz poslodavca

Ime tvrtke Radno mjesto Lokacija Otvoren do
poster Vega restoran i ... kuharZagreb 19.08.2018.
Top