Konoba Mate

OIB

96651696883

Područje rada

konoba

Pupnat 28, 20274 Pupnat, Croatia
Ana

konobamate@gmail.com


Opis poslodavca

Konoba Mate je obiteljska konobica koja radi od 2000. godine. Malo po malo obitelj je rasla, a svaki član radi ono što voli i u čemu je najbolji. Njegujući prirodne okuse i tradiciju kroz dašak modernijeg pristupa ušli smo u Michelin vodič za 2018 - tu godinu zasluživši Bib Gourmand preporuku. Mate, Pater familia, farmer u duši, živi na farmi i brine o svemu tome da su pršuti vrhunski osušeni i pripremljeni svake godine.

Biljana, često zvana " čarobnica ", čarobira po kuhinji slasticama koje prate prirodni okusi aluize, mente i ostalih aromatičnih trava.

Ana, poljoprivrednica prirodnjakuša, često je u polju da bi hrana koju jedete bila friška i uzgojena jedino na ekološki način. Koristimo sve što priroda daje, ne uzimajući previše i uvijek nešto prirodi vratimo.  U najskrovitijoj i najzelenijoj vali našeg otoka upoznat ćete Matija, popiti prirodni sirup u njegovom malom beach baru (m.a.t.e.) te zaokružiti proces druženja s konobom Mate.Osjetite iskrenu korčulansku spizu u čaši dobrog vina, slasticama nadahnutim prirodom ili jednostavno, fetom domaćeg kozjeg sira.

 

 


Ugostiteljski objekt

Pupnat 28, Pupnat (HR)

Top