Kulturni krug - Kod Draška j.d.o.o.

OIB

14342473728

Broj zaposlenih

3

Područje rada

restoran

Frankopanska 24, 10000 Zagreb, Croatia
Draško Romac
+385 1 4847 587
kulturni.spektar@gmail.com


Opis poslodavca

Restoran Kulturni krug - Kod Draška smješten u Frankopanskoj ulici, a vodi ga dokazani kulinarski majstor Draško Romac.Posebnost ovog prostora je u tome što čuva svoju ekskluzivnost, ali ne kao bildungsfilistarsku kulisu za pothranjivanje snobovskih apetita, nego kao jamstvo da će gost dobiti ono što i očekuje.

Uz klasike kao što su odresci na više načina, na jelovniku su domaća jela iz nacionalne gastronomske baštine kao što su primjerice ajngemahtec, goveđa juha, mahune na čušpajz, jetrica venecijana, pašticada, jelenji gulaš i slično. Porcije su izdašne, okusi balansirani, ništa ne odskače previše. Iskrena hrana, spravljena sa srcem i osjećajem za kulinarsku izvrsnost.

U ugodnom ambijentu, naše ljubazno osoblje, rado će Vam pomoći prilikom izbora jela, uz što će Vam preporučitii odgovarajuće piće. Izbor jela i pića je iznimno bogat, na Vama je samo da odaberete i uživate i gastronomskim senzacijama.       

Ekskluzivnost je u ovom slučaju zamjenica za stanovitu konspirativnost jer u klub pristup imaju samo članovi. Zauzvrat ili, drugim riječima, za cijenu godišnje članarine, gosti se u tom prostoru mogu osjećati kao doma. Ne samo zbog razmjerno male kvadrature nego i zbog prehrambene ponude koja u eri globalizacije i kulinarske unifikacije postaje sve rjeđom i nedostupnijom. U stoljeću u kojem se pitka voda pretvara u kapital od prvorazredne važnosti, u vremenu u kojem se nekoć prezreni fažol i bakalar sve više uzimaju kao delicije, naš restoran drži kako je ključ uspjeha u povratku autohtonoj kuhinji.

Tko god uspije ući u probrano društvo ovog restorana, više ne odlazi, dapače - postaje praktički ne samo stalni gost nego i dio obitelji ovog restorana s dušom. 

 

  


Ugostiteljski objekt

Frankopanska 24, Zagreb (HR)

Top