Cissa d.o.o.

OIB

47128897883

Područje rada

caffe-bar, catering, hotel, konoba, restoran, slow food, vinarija

Škopaljska ulica 30, 53291 Novalja, Croatia
Mirela Šuljić
053663500
info@boskinac.com


Opis poslodavca

Cissa d.o.o. bavi se ugostiteljstvom, hotelijerstvom i vinarstvom. Iz vinograda koji se generacijama uzgajaju stvorena su neka od najboljih hrvatskih vina. Snaga juga, postojanost kamenog otoka, miris soli – sve to osjeća se u vinima zahvaljujući volji i ne malim naporima koje vinograd traži. Mineralnost paške zemlje snažno određuje naša vina baš kao u vrijeme djeda Boškinca. Ima li ljepšeg završetka dugog dana od onog s čašom vrhunskog vina u ruci?
Na sjajna vina tijekom godina nadovezao se luksuzni hotel s restoranom što nudi jedinstveni ugođaj. Hotelvinarija i restoran Boškinac nastali su iz ljubavi prema kamenu, soli i vinu, u skladu s običajima naših predaka. U želji da nastavimo stoljetnu tradiciju i pokažemo svijetu što sve može ponuditi naš lijepi otok, stvorena je ova mirisna oaza koja našim gostima i posjetiteljima omogućuje miran odmor u kombinaciji s vrhunskim lokalnim namirnicama i upotpunjuje priču o otoku punom skrivenih blaga, bajku o moru, zemlji, obitelji…
 Vaši domaćini, Mirela i Boris Šuljić, kao i naše ljubazno osoblje, učinit će sve da vaš boravak u Boškincu bude nezaboravan i da s našeg otoka ponesete dio energije i mira, mirisa i osjećaja koje s vama želimo podijeliti.


Ugostiteljski objekt

Škopaljska ulica 220, Novalja (HR)

Top