Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma

Detalji za AFM d.o.o.

Opis i kontakt podaci ugostiteljskog-turističkog objekta povratak

AFM d.o.o.

Voditelj

Siniša Rodić

Broj zaposlenih

40

Područje rada

ostalo


Adresa i kontakt podaci:

Službena adresa:

12. Vrbik 14, 10000 Zagreb, Croatia

E-mail

Telefon

+385 99 444 2035


Opis objekta

AFM d.o.o., punog imena Ametros Facility Management, je poduzeće čija je osnovna djelatnost pružanje usluga iz domene facility managementa, energy managementa i management konzaltinga, koristeći tehnologiju, iskustvene smjernice i važeće europske norme modernog upravljanja imovinom.

Misija nam je dobrim primjerom u praksi podizati svijest o prednostima koncepta integriranog facility managementa, kao budućnosti tehničkog upravljanja poslovnim nekretninama te sa stajališta upravljanja ljudskim resursima postaviti daleko više standarde etike u poslovanju, kao i savjesnog i održivog gospodarenja resursima.

 

 

Započeli smo sa radom 2012. godine i sljedećih godina kao ekspertni dio grupacije Phrixus poduzeća preuzeli poslove izgradnje sustava upravljanja prema najnovijim standardima (integrirani ISO sustav, EN 15221, CAFM podrška) te savjetovanja i upravljanja održavanjem na brojnim poslovno-komercijalnim i turističkim objektima u RH i BiH. Uspješnost u brojnim do sad odrađenim poslovima jedina je prava garancija budućim klijentima da je AFM d.o.o. ozbiljan i pouzdan poslovni partner, uz činjenicu da smo već nekoliko godina dobitnici međunarodno priznate oznake ekonomske kvalitete poslovnog subjekta te se nalazimo unutar 5% najboljih poslovnih subjekata u Republici Hrvatskoj.

 

 

Prepoznatljivost našeg tima i kvaliteta usluge, razlog su dobivanja povjerenja od naših klijenata te uvijek ističemo naše viđenje facility management usluge kao izgradnje dugoročnog partnerskog odnosa s klijentom. Pri tome partnerskom odnosu istinski držimo do obostrane potpune transparentnosti i profesionalne komunikacije.

Izvanredna troškovna racionaliziranost te stvarna kompetencija stečena u vrlo zahtjevnim prilikama i neprilikama domaćeg poslovnog okruženja, kao i u izazovima širenja poslovanja na zemlje u okruženju, temelji su naše dodane vrijednosti i glavne konkurentske prednosti.

   Prijava postojećeg korisnika
    Top