Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma

Detalji za Agencija Kopilot

Opis i kontakt podaci ugostiteljskog-turističkog objekta povratak

Agencija Kopilot

Voditelj

agencijski podaci

Broj zaposlenih

3

Područje rada

restoran

Radno vrijeme

csxcx


Adresa i kontakt podaci:

Službena adresa:

Šubićeva 42, 10000 Zagreb, Croatia


Opis objekta

"...pošteno,brzo,korektno. Od razgovora do posla u Njemačkoj 12 dana. Prezadovoljan 5+..."

Siniša Cukovečki

 

"....zahvalio bi se na suradnji i ukazanom povjerenju te na samoj ponudi posla. Prije svega pohvalio bi Vašu profesionalnost te razumijevanje i sposobnost u odabiru posla s obzirom na ukazane želje i iskustvo. Iskreno Vas preporučam svima koji imaju problem u traženju posla te se radujem našoj daljnjoj suradnji.Veliko hvala i lijepi pozdrav sa Kornata iz Konobe Lavernaka."

Mario Skramončin

 

"....želim se zahvaliti tvrtki Kopilot , a posebno gospodinu Mojmiru Žuveli,koji me više puta kontaktirao za vrijeme moga rada i boravka u Njemačkoj, kako bi mi udovoljio na moju zamolbu u traženju boljeg radnog mjesta. Imao sam i drugih ponuda, ali na intervjuu koji mi je gdin. Žuvela preporučio, odlučio sam se za tvrtku, koja mi se na izgled, jako dopala. Danas putujem u našu prelijepu Opatiju i obećavam, da ću Vam se javiti sa prvim dojmovima. Za sada toliko, i još jedanput puno Vam  Hvala.Srdačno Vas pozdravljam."

Josip Šterl

 

 

"Agencija Kopilot, i gospodin Mojmir Žuvela ugodno su iznenađenje za pronalazak posla ne samo u Hrvatskoj, nego i u inozemstvu. Uglavnom, agenciju sam preporučio drugim ljudima, u nadi da će im pomoći kao što su i meni. Postupak je vrlo jednostavan, kontaktirate sa agencijom, i već sutra vam gospodin Mojmir javi da će te imati dva ili više intervjua, uglavnom veliko HVALA za sve što ste učinili za mene.
S poštovanjem,"
Predrag Prigmiz

 

"...želim se zahvaliti tvrtki Kopilot , a posebno gospodinu Mojmiru Žuveli na trudu i ukazanom povjerenju kada ste me odabrali i preporučili za šefa kuhinje restorana Levrnaka na Kornatima. Sada nakon dva tjedna rada mogu reći da sam zadovoljan i poslom,i ljudima, a i okruženjem u kojem radim. Išao sam u nepoznato ali sve je ispalo odlično. Još jednom veliko hvala uz napomenu da ću Vas sigurno preporučiti dalje.
Srdačan pozdrav,"
Zoran Vidović

 

"Iako nisam tražila drugo zaposlenje, kontaktirali su me iz agencije Kopilot te mi ponudili isto radno mjesto u drugom hotelu. Nakon više razgovora odlučila sam prihvatiti  novu ponudu i nove izazove.Sa gospodinom Mojmirom Žuvelom sam izvrsno surađivala te me kroz cijeli proces vodio stručno i iskreno, te mi je bio  na raspolaganju za sva pitanja koja sam imala  prilikom prelaza iz jedne firme u drugu,  kao  i nakon zaposlenja na novom radnom mjestu.Ovim ga putem toplo preporučam."

Ivana V., Direktorica hotela 4 zvjezdice

 

"Pozdrav. Zovem se Jasminko Zacko, a za agenciju Kopilot sam doznao preko prijatelja. Moji prvi dojmovi su vrlo pozitivni jer agencija provjerava stručnost i sposobnost kandidata i isto tako obavlja stručni tečaj za usavršavanje znanja. Samim time štite sebe kao agenciju, zaposlenika, a i poslodavca. Atmosfera je vrlo pozitivna, a za nju se brinu Mojmir i Tihomir, koji vrhunski rade svoj posao i brinu se za moju karijeru. Stekao sam puno povjerenje u njih i više ne moram brinuti za posao. Bravo za Kopilot i hvala na svemu!"

Jasminko Zacko, konobar , Restaurant Zori, Palmižana

 

 

 

 

 

   Prijava postojećeg korisnika
    Top