Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma

Detalji za Aminess hoteli i kampovi

Opis i kontakt podaci ugostiteljskog-turističkog objekta povratak

Aminess hoteli i kampovi

Voditelj

Petra Travaš/Sanja Žužić

Broj zaposlenih

450

Područje rada

beach bar, caffe-bar, hotel, lounge bar, restoran

Radno vrijeme

svaki dan 0-24


Adresa i kontakt podaci:

Službena adresa:

Škverska 8, 23312 Novigrad, Croatia

E-mail

Telefon

052 858 615

Internetska adresa

https://www.aminess.com


Opis objekta

Sa sjedištem u Novigradu, Laguna Novigrad d.d. već niz godina nosi razvoj turističke ponude grada kao i njegovo gospodarstvo općenito. U svojem vlasništvu ima četiri hotela i dva kampa u dvjema destinacijama – Istri i Dalmaciji. 

Dinamični Aminess Maestral Hotel 4* i šarmantni Aminess Laguna Hotel 3* nalaze su uz more na živopisnoj istarskoj obali nadomak grada Novigrada, dok su kampovi Aminess Park Mareda 4* i Aminess Sirena 4* smješteni u inspirativnom okruženju netaknute prirode. Romantični hotel Aminess Lume 4* na Korčuli pružit će vam tišinu o kojoj maštate, a opuštajući hotel Aminess Grand Azur 4* na poluotoku Pelješcu najljepši pogled i obilje sadržaja za čitavu obitelj. Smješteni uz more raskošne Istre i na obalama veličanstvene Dalmacije, Aminess hoteli i kampovi pravi su dragulji hrvatske turističke ponude.

Inspirirani dojmovima svojih gostiju proizašlim iz četrdeset godina iskustva, složili smo ponudu u kojoj svatko može pronaći svoju viziju odmora, u gotovo bilo koje doba godine. Uz moderni wellness i raznolike sportske sadržaje, vesele animacijske programe te profinjenu gourmet ponudu, preostaje vam samo izabrati vrstu odmora koji najviše želite.

Aminess je oličenje svih pozitivnih iskustava naših gostiju, koji su nas do sada već prepoznali kao prijateljskog, pouzdanog i gostoljubivog domaćina. Naš je brand ujedno i simbol naše budućnosti, u kojoj ćemo biti potpuno posvećeni stvaranju inspirativnih doživljaja kojima će se gosti uvijek vraćati. Jer iz prijateljskog odnosa s gostima rađaju se – veze koje traju.

Politikom kvalitete kao temeljem poslovnog upravljanja Aminess hotelima i kampovima izražavamo naš odnos prema zainteresiranim subjektima a naročito gostima, vlasnicima, radnicima, dobavljačima, lokalnoj zajednici, okolišu i zakonu. Brigom o potrebama i interesima svakog zaposlenika gradimo klimu suradnje, povjerenja i pripadnosti, a zadovoljan radnik ključ je našeg uspjeha, razvoj kadrova i sustavno obrazovanje istih temeljni je preduvjet za uspješno provođenje politike i ciljeva kvalitete.

Aminess hoteli i kampovi već dugi niz godina bilježe uspjehe i potvrđuju kvalitetu na različitim područjima, od turističkih platformi, ekološki osviještenih organizacija pa sve do dizajnerskih priznanja i dostignuća.


Galerija poslovne jedinice

   Prijava postojećeg korisnika
    Top