Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma

Detalji za Aquapark Adamovec

Opis i kontakt podaci ugostiteljskog-turističkog objekta povratak

Aquapark Adamovec

Voditelj

Andreas Culifaj

Broj zaposlenih

15

Područje rada

caffe-bar, fastfood, pizzeria, restoran

Radno vrijeme

Radno vrijeme objekta: od 08.00h - 22.00h


Adresa i kontakt podaci:

Službena adresa:

Dragutina Domjanića 39, 10000 Zagreb, Croatia

E-mail

Telefon

01/2043-014

Internetska adresa

www.aquaparkadamovec.hr


Opis objekta

Aquapark Adamovec nalazi se u ljupkom prigorskom mjestu Adamovcu nadomak Zagreba. Sa 1600 m2 vodene površine, pretvoriti će Adamovec u najmoderniju kupališnu i wellness oazu u ovom dijelu Hrvatske.

Kompleks Aquaparka Adamovec prostire se na 15 000 m2 atraktivnih unutarnjih i vanjskih sadržaja. U modernom objektu od 4200 m2 nalaze se rekreacijski bazen s masažama, toboganom, gejzirima i raznim drugim zanimljivim efektima. Bazen plaža površine je 220 m2 i očekuje se da bude jedna od vodećih atrakcija Aquaparka. Bazen sa slapovima i masažama nalazi se na poluetaži, a po potrebi može biti pretvoren i u privatnu oazu za Vas i Vaše društvo. Pažnju najmlađih privlačit će dječji bazen s vodenim atrakcijama površine 20 m2.

Aquapark Adamovec osim zatvorenih vodenih sadržaja, od proljeća pa do jeseni na svježem prigorskom zraku nudi i veliki rekreacijski bazen sa divljom rijekom, umjetnim otocima i jacuzzijem. Bogat wellness i fitness program omogućuju brojne saune (finska, parna kupelj, biosauna), kneipp za masažu nogu, hladni bazen za uranjanje, tuševi iznenađenja. U zatvorenom dijelu Aquaparka nalaze se i dva jacuzzija kapaciteta po desetak osoba. Za dobru kondiciju i njegu tijela tu su i fitness centar i prostori za masaže. Gastronomske delicije Aquapark Adamovec nudi u prostoru restorana, lobby i bikini bara.

Aquapark Adamovec

kontakti: tel: 01/2043-014 fax: 01/2042-029

e-mail: [email protected]


Galerija poslovne jedinice

   Prijava postojećeg korisnika
    Top