Gastroposao.eu - prvo mjesto za zapošljavanje ili potragu za radnicima u sektoru ugostiteljstva i turizma

Detalji za Bota Šare Mali Ston

Opis i kontakt podaci ugostiteljskog-turističkog objekta povratak

Bota Šare Mali Ston

Voditelj

Tomo Šare

Broj zaposlenih

8

Područje rada

konoba, restoran

Radno vrijeme

OD 11:00 DO 24:00


Adresa i kontakt podaci:

Službena adresa:

Marina Držića 1, 20230 Ston, Croatia

E-mail

Telefon

020 754 482

Internetska adresa

http://bota-sare.hr/?restoran=mali-ston


Opis objekta

U SREDNJOVJEKOVNOM DVORCU NA SAMOJ RIVI U MALOM STONU SE NALAZI RESTORAN BOTA ŠTO JE STARO DUBROVAČKI NAZIV ZA LUKOVIMA NADSVOĐENI STROP. OD SAMOG POČETKA RESTORAN NUDI I NJEGUJE IZVORNU AUTOHTONU DALMATINSKU KUHINJU. KAMENICA KAO PRVA, A ZA NJOM SVE OSTALE ŠKOLJKE, RAKOVI I RIBE SPREMLJENE SU PO ORIGINALNIM STONSKIM RECEPTIMA IZ DOBA DUBROVAČKE REPUBLIKE. KRUH IZ KRUŠNE PEĆI, RIBA NA GRADELE, POPARE, BUZARE, CRNI I STONSKI RIŽOTI TE RAZNE SLASTICE OVOG KRAJA IZBOR JE KOJI ĆE VAS ZADIVITI.

A KADA STE VEĆ OVDJE, BILO BI ŠTETA PROPUSTITI IZLET KOJI ĆE VAM ZAUVIJEK OSTATI U NAJLJEPŠEM SJEĆANJU.

SVOJIM BRODOM PROŠETAT ĆE VAS MALOSTONSKIM ZALJEVOM DO VLASTITIH NASADA KAMENICA I MUŠULA KOJA SE NALAZE UZ SAM OTOK BANJE KOJI JE U VLASNIŠTVU OBITELJI ŠARE I MATKOVIĆ. NA BANJAMA UZ VELIK BROJ RAZNOG MEDITERANSKOG BILJA RASTE I VIŠE OD DVJESTO STABALA MASLINA KOJE VEĆ DAJU ULJE KOJE SE KORISTI U RESTORANIMA BOTA-ŠARE. OTOK IMA I VLASTITO PRISTANIŠTE I OD OVOG LJETA PRUŽAT ĆE USLUGE POD NAZIVOM ¨NEKA GOST ODABERE SAM¨. POVRATKOM U MALOSTONSKU LUKU SLIJEDI ŠETNJA DO NAŠEG POLJOPRIVREDNOG DOBRA SVEGA PETSTO METARA OD BOTE. UBRAT ĆEMO VAM BURSU EKOLOŠKI UZGOJENOG SVJEŽEG VOĆA I POVRĆA.

KONTAKT BROJ ZA REZERVACIJE I VOŽNJE BRODOM PO MALOSTONSKOM ZALJEVU : 020/754482 ILI POPUNITE FORMU ZA REZERVACIJU NIŽE NA LINKU:

http://www.bota-sare.hr/?restoran=rezervacije


Galerija poslovne jedinice

   Prijava postojećeg korisnika
    Top